Falafler

45 min Forret

Hjemmelavede falafler smager skønt. Og hvem siger at falafler skal frituresteges? Prøv at pandestege dine falafler. Når du steger falafler på panden får du en sprød skorpe på stegefladen og falaflerne både smager og ser hjemmelavede ud. Falafler er dejlige i både wraps og pitabrød - og kan spises både varme og kolde.

Falafler
Serveringsforslag

Skal det gå lidt hurtigt, så kan du bruge kikærter fra dåse.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6776 kJ / 1619 kcal

Energifordeling:
Fiber: 27,7 g
Protein: 11,5 %
Kulhydrat: 31,4 %
Fedt: 57,1 %
OBS

Du kan ikke bruge kikærter fra dåse, da disse kikærter er kogte og ikke blot udblødte.

Tip

Prøv at udbløde en stor portion kikærter næste gang du skal lave falafler. De udblødte kikærter kan opbevares i fryseren, så har du altid kikærter klar til brug.

Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser