Hvis du er ude efter frikadeller, som minder lidt om dem af kød, er rødbededellerne et godt bud. Både smag og farve minder lidt om kødfrikadeller.
Du kan få 12 store rødbededeller ud af denne portion. Som udgangspunkt steger vi små deller. En plantefars er lidt mere porøs end en fars af kød, og derfor nemmere at håndtere når dellerne er små. Små deller giver også mere stegeskorpe, som er med til at give smag.
6456 kJ / 1543 kcal
746 kJ / 178 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 18,3 % | 8 g |
Kulhydrat: | 33,2 % | 14,6 g |
Fedt: | 48,5 % | 9,8 g |
200 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
300 g
Groftrevne rødbeder
|
|
150 g
Finvalsede havregryn (ca. 3¾ dl)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
2
Æg
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|