Ristet rugbrød med laks og limecreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

30 min

Ristet rugbrød med røget laks og frisk limecreme er en lækker lille hapser der kan serveres som appetizer eller som en del af tapas bordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

12 stk

Antal portioner

  • 6 skiver ristet rugbrød (ca. 250 g)
  • 100 g koldrøget laks

Limecreme

Pynt

  • fintklippet purløg
  • rødbedeblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Halvér rugbrødet på langs og skær laksen i 12 stykker af rugbrødets længde.

Limecreme

Rør kvark, cremefraiche og de øvrige ingredienser sammen og smag til.

Smør limecremen på rugbrødet og top med laks. Pynt med purløg og rødbedeblade.

Tip

Rist evt. lidt ekstra rugbrød til at dyppe i den overskydende limecreme.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag