Ristet rugbrød med laks og limecreme

Ristet rugbrød med laks og limecreme

30 min
Ristet rugbrød med røget laks og frisk limecreme er en lækker lille hapser der kan serveres som appetizer eller som en del af tapas bordet.

Sådan gør du

  • Halvér rugbrødet på langs og skær laksen i 12 stykker af rugbrødets længde.
Limecreme
  • Rør kvark, cremefraiche og de øvrige ingredienser sammen og smag til.
  • Smør limecremen på rugbrødet og top med laks. Pynt med purløg og rødbedeblade.
Mere inspiration

Lækker anretning når der skal hygges....

Tapasbræt
30 min
Tapasbræt
(10)
Velbekomme!
Tip

Rist evt. lidt ekstra rugbrød til at dyppe i den overskydende limecreme.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3977 kJ / 951 kcal

Næringsindhold pr. 100g

792 kJ / 189 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,3 g
Protein: 20,6 % 9,6 g
Kulhydrat: 52 % 24,2 g
Fedt: 27,4 % 5,9 g

Ingredienser

Ristet rugbrød (ca. 250 g)
6 skiver
Koldrøget laks
100 g
Limecreme
100 g
2 spsk
Dijonsennep
1 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
¼ tsk
Friskpresset limesaft
1 spsk
Groft salt
⅛ tsk
Pynt
Fintklippet purløg
Rødbedeblade