Gem lidt pastavand og tilsæt det til saucen, hvis du ønsker en tyndere konsistens.
10785 kJ / 2578 kcal
549 kJ / 131 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 13,8 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 41,3 % | 13,3 g |
Fedt: | 44,9 % | 6,7 g |
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Små, finthakkede fed hvidløg
|
|
2½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1½ tsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Røget laks i strimler
|
|
50 g
Bløde soltørrede tomater i strimler
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
500 g
Frisk pasta, fx tagliatelle
|
---|
Parmigiano Reggiano i flager
|
|
---|---|
Forårsløg i tynde strimler (det grønne)
|
|
Limefrugter i både
|
240 g
Italiensk flute
|
---|