Friske forårsruller og stegte butterbeans

Friske forårsruller og stegte butterbeans

45 min Hovedret
Saftige friske forårsruller, også kaldet vietnamesiske forårsruller, er virkelig lækre. I får masser af grøntsager og de ser festlige og flotte ud. Hyg jer evt. med at rulle forårsrullerne ved bordet. Så kan man selv vælge hvad der skal i rullen - og der er ikke én i familien, som skal lave alt arbejdet. Friske forårsruller er også perfekte at servere, hvis du skal have ryddet op i grøntsagsskuffen, for I kan bruge stort set alle slags grøntsager. Salatblade er altid godt at have med i de friske forårsruller- det gør det nemmere at rulle.
Mere inspiration

Er I til friske forårsruller med kød til, er her en opskrift med kylling.

Velbekomme!
Tip

Du kan stege andre former for bønner fra dåse, fx kidney-, hvide eller sorte bønner. Sørg for at tørre dem godt, når du har skyllet bønnerne, så de ikke sprøjter i den varme olie.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9966 kJ / 2382 kcal

Næringsindhold pr. 100g

422 kJ / 101 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3 g
Protein: 19,3 % 4,8 g
Kulhydrat: 52,2 % 13 g
Fedt: 28,5 % 3,3 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser