Friske forårsruller og stegte butterbeans

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Saftigt sprøde thaiforårsruller. Du kan bruge stort set alle grøntsager i rullerne, men salatblade er altid godt at have med - det gør det nemmere at rulle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Sataysauce

  • 2 dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2½ spsk chrunchy peanutbutter
  • 2 spsk brun farin
  • 2 spsk finthakket zittauerløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 lille hakket fed hvidløg
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk japansk sojasauce
  • 25 g ristede kokosflager

Forårsruller

  • 3 nektariner eller 1 mangofrugt i tynde stave (ca. 250 g)
  • 75 g hjertesalat i strimler
  • 250 g dampede aspargesbroccoli (broccolini) eller grøn asparges
  • 1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 200 g)
  • 2 gulerødder i lange stave (ca. 150 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 16 plader rispapir (ca. 160 g)
  • 1 dl friske korianderblade

Stegte butterbeans

  • 2 dåser butter beans (ca. 800 g)
  • 1½ spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 1 spsk sorte sesamfrø
  • 2 dl friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sataysauce

Vend alle ingredienserne til sataysaucen sammen - bortset fra kokosflagerne. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Vend kokosflager i lige inden serveringen og smag til. Tilsæt evt. lidt vand, hvis sataysaucen er for tyk.

Forårsruller

Drys nektariner og grøntsager med salt. Dyp rispapiret, en plade ad gangen, i lunt vand i ca. 30 sek. eller til pladen er helt blød. Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbræt. Læg lidt hjertesalat, nektarin, grøntsager og korianderblade i bunden af rispapirpladen og rul sammen helt tæt. Luk enderne på forårsrullen ind. Lav 16 forårsruller - eller I kan hygge jer med, at I hver især laver jeres egne friske forårsruller, inde ved bordet.

Stegte butterbeans

Skyl og tør bønnerne godt. Lad olien blive varm i en pande. Tilsæt de afdryppede og tørrede bønner og rist dem ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør forsigtigt af og til. Kom bønnerne i en skål og vend dem med salt og sesamfrø - og korianderblade lige inden serveringen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag