Friske forårsruller og stegte butterbeans

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Saftigt sprøde thaiforårsruller. Du kan bruge stort set alle grøntsager i rullerne, men salatblade er altid godt at have med - det gør det nemmere at rulle.

Ingredienser

Antal portioner

Sataysauce

  • 2 dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2½ spsk chrunchy peanutbutter
  • 2 spsk brun farin
  • 2 spsk finthakket zittauerløg
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 lille hakket fed hvidløg
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk japansk sojasauce
  • 25 g ristede kokosflager

Forårsruller

  • 3 nektariner eller 1 mangofrugt i tynde stave (ca. 250 g)
  • 75 g hjertesalat i strimler
  • 250 g dampede aspargesbroccoli (broccolini) eller grønne asparges
  • 1 rød peberfrugt i lange strimler (ca. 200 g)
  • 2 gulerødder i lange stave (ca. 150 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 16 plader rispapir (ca. 160 g)
  • 1 dl friske korianderblade

Stegte butterbeans

  • 2 dåser butter beans (ca. 800 g)
  • 1½ spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 1 spsk sorte sesamfrø
  • 2 dl friske korianderblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Sataysauce

Vend alle ingredienserne til sataysaucen sammen - bortset fra kokosflagerne. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Vend kokosflager i lige inden serveringen og smag til. Tilsæt evt. lidt vand, hvis sataysaucen er for tyk.

Forårsruller

Drys nektariner og grøntsager med salt. Dyp rispapiret, en plade ad gangen, i lunt vand i ca. 30 sek. eller til pladen er helt blød. Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbræt. Læg lidt hjertesalat, nektarin, grøntsager og korianderblade i bunden af rispapirpladen og rul sammen helt tæt. Luk enderne på forårsrullen ind. Lav 16 forårsruller - eller I kan hygge jer med, at I hver især laver jeres egne friske forårsruller, inde ved bordet.

Stegte butterbeans

Skyl og tør bønnerne godt. Lad olien blive varm i en pande. Tilsæt de afdryppede og tørrede bønner og rist dem ved kraftig varme i ca. 5 min. - rør forsigtigt af og til. Kom bønnerne i en skål og vend dem med salt og sesamfrø - og korianderblade lige inden serveringen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: