Er I til friske forårsruller med kød til, er her en opskrift med kylling.
Du kan stege andre former for bønner fra dåse, fx kidney-, hvide eller sorte bønner. Sørg for at tørre dem godt, når du har skyllet bønnerne, så de ikke sprøjter i den varme olie.
8952 kJ / 2140 kcal
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 20,3 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 9,4 g |
Fedt: | 37,8 % | 3,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
250 g | |
Chrunchy peanutbutter
|
2½ spsk |
Brun farin
|
2 spsk |
Finthakket zittauerløg
|
2 spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Lille hakket fed hvidløg
|
1 |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Sojasauce
|
1 tsk |
Ristede kokosflager
|
25 g |
Nektariner eller 1 mangofrugt i tynde stave (ca. 250 g)
|
3 |
---|---|
Hjertesalat i strimler
|
75 g |
Dampede broccolini eller grøn asparges
|
250 g |
Rød peberfrugt i lange strimler (ca. 200 g)
|
1 |
Gulerødder i lange stave (ca. 150 g)
|
2 |
Groft salt
|
½ tsk |
Rispapir (ca. 160 g)
|
16 plader |
Frisk koriander
|
1 dl |
Butterbeans (ca. 800 g)
|
2 dåser |
---|---|
Rapsolie
|
1½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Sorte sesamfrø
|
1 spsk |
Frisk koriander
|
2 dl |