En virkelig lækker dip med bagte peberfrugter, salatost og hvidløg.
Du kan også bage bønnerne i ovnen i ca. ½ time ved 180°. Bønnerne bliver dog ikke helt lige så sprøde, men smager mindst lige så godt.
3467 kJ / 829 kcal
571 kJ / 137 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,6 g |
Protein: | 19,9 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 28,2 % | 9,5 g |
Fedt: | 51,9 % | 8 g |
Butterbeans
|
1 dåse |
---|---|
Majsstivelse
|
1 spsk |
Hvidløgspulver
|
1 tsk |
Cayennepeber
|
½ tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Olivenolie
|
1 spsk |
Frisk rosmarin
|
2 spsk |
150 g | |
Krydderurter, fx basilikum, oregano, persille (ca. 25 g)
|
1 dl |
Friskkværnet peber
|