Haydari - tyrkisk inspireret dip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(57 vurderinger)

30 min

Dip lavet af peberfrugt, hvid salt ost, persille, hvidløg og stærk chilipasta. Godt til brød og grøntsagsstave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Tilbehør

  • 300 g brød
  • 300 g bladselleri
  • 300 g agurk i stave

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær peberfrugterne i kvarte og befri dem for stilk, skillevægge og kerner. Læg peberfrugterne på en bageplade og grill dem øverst i ovnen - til de er sortplettede. Lad de grillede peberfrugter køle af i en frysepose. Pil skindet af og skær peberfrugtkødet i grove stykker. Kom det i blenderen sammen med ost, persille, olie, vand, hvidløg og chilipasta. Blend til en lidt grov salat og smag til. Server den krydrede salat som dip med brød, bladselleri- og agurkestave.

Tip

Salaten kan opbevares i en tæt boks i køleskabet op til to døgn, men hvidløgssmagen bliver noget stærkere.

Grill

Ca. 10 min.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10220 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag