Du kan også lave haydari med den bløde Puck® salatost i blok. Jo rødere peberfrugter du kan få fat i, des flottere bliver din haydari. De røde snackpebre er ikke så velegnede til at grille og trække skindet af, da lagte af frugtkød under skallen er ret tyndt.
Her er opskriften på et tapasbræt
3073 kJ / 734 kcal
582 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 20,1 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 8,6 % | 2,9 g |
Fedt: | 71,3 % | 11,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
2
Røde peberfrugter (ca. 300 g)
|
|
---|---|
200 g
Salatost i tern
|
|
3 spsk
Grofthakket bredbladet persille
|
|
1 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Chilipasta, fx sambal oelek
|