Her har du en anden lækker opskrift med peberfrugter, som egner sig godt til tapas og snacks.
Du kan også lave haydari med den bløde Puck® salatost i blok. Jo rødere peberfrugter du kan få fat i, des flottere bliver din haydari. De røde snackpebre er ikke så velegnede til at grille og trække skindet af, da lagte af frugtkød under skallen er ret tyndt.
Her er opskriften på et tapasbræt
3073 kJ / 734 kcal
582 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 20,1 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 8,6 % | 2,9 g |
Fedt: | 71,3 % | 11,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Røde peberfrugter (ca. 300 g)
|
2 |
---|---|
200 g | |
Grofthakket bredbladet persille
|
3 spsk |
Jomfruolivenolie
|
1 spsk |
Lille hakket fed hvidløg
|
1 |
Chilipasta, fx sambal oelek
|
½ tsk |