Piementos de padrón

Piementos de padrón

5 min
Piementos de padrón eller bare padróns er små grønne peberfrugter, der bliver stegt på panden ved høj varme og serveres som en lille snack. Typisk vil man servere padróns som en del af et tapas bord. Men man kan også servere piementos de padrón som tilbehør til sin drink, fx under siestaen til et køligt glas vin. Og tilberedning af padróns er for alle, de skal bare steges på panden, og serveres med flagesalt.

Sådan gør du

Piementos de padrón
  • Skyl peberfrugterne, og lad dem tørre helt.
  • Lad en pande blive godt varm.
  • Steg de små peberfrugter ved kraftig varme i ca. 5 min. til de bliver pletvis sorte - vend dem undervejs.
  • Drys dem med olivenolie og flagesalt og server.
Mere inspiration

En variant af piementos de padrón - her med ost.

Velbekomme!
Variation

De små padróns kan også grilles, på en grillpande eller havegrill.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1111 kJ / 266 kcal

Næringsindhold pr. 100g

338 kJ / 81 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: -
Protein: 9,2 % 1,8 g
Kulhydrat: 42,2 % 8,4 g
Fedt: 48,6 % 4,4 g

Ingredienser

Piementos de padrón
Padrón pebre
20
Olivenolie
1 spsk
Flagesalt
1 spsk