Grillede tapas pebre med ost

Grillede tapas pebre med ost

15 min
Piemientos de padron også kaldet spanske pebre er små aflange grønne peberfrugter. De kan typisk købes om sommeren, ellers kan andre små peberfrugter, der kan fås hele året, fint bruges.

Sådan gør du

  • Smuldr salatosten i en skål og bland den godt sammen med revet ost.
  • Lav et snit på langs af de små peberfrugter og fyld dem med osteblandingen (det er ikke nødvendigt at fjerne frøvæg og kerner).
  • Grill pebrene til de har sorte streger og osten er blød.
  • Læg dem på en tallerken og drys med sesamfrø og salt.
Energiindhold for hele retten:

1343 kJ / 321 kcal

Næringsindhold pr. 100g

523 kJ / 125 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,1 g
Protein: 23 % 7,1 g
Kulhydrat: 22,1 % 6,8 g
Fedt: 54,9 % 7,7 g

Ingredienser

50 g Salatost i tern
25 g Revet cheddar- og maasdammerost
½ tsk Ristede sesamfrø
Flagesalt
12 Padrón pebre
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk