I stedet for at stege de marinerede spareribs på en havegrill kan du bruge en grillpande eller en almindelig pande - stegetiderne er cirka de samme. Bruger du den almindelige pande kan du stege i lidt varm rapsolie - steg ved kraftig til jævn varme.
8439 kJ / 2017 kcal
212 kJ / 51 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 10,1 % | 1,3 g |
Kulhydrat: | 56,7 % | 7,1 g |
Fedt: | 33,2 % | 1,9 g |
12
Revelsben (ca. 1½ kg)
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
2
Laurbærblade
|
|
10
Sorte peberkorn
|
|
1 tsk
Groft salt
|
½ dåse
Hakkede tomater (ca. 200 g)
|
|
---|---|
½
Grofthakket løg (ca. 50 g)
|
|
2 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
2 dl
Creme fraiche
|
---|
2
Majskolber (ca. 500 g)
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
500 g
Kogte små kartofler
|
|
---|---|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
100 g
Syltet peppadew eller syltede røde peberfrugter i strimler
|
|
1 spsk
Koldpresset rapsolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Skyllede blade af hjertesalat
|