På dansk fyldte majspandekager, på spansk tortillas. De fyldte majspandekager med kylling er et sikkert hit både blandt børn og voksne. Her går du all-in og bager selv dine majspandekager. Du kan også vælge den lidt lettere vej og købe færdige tortillapandekager (fyldet passer til ca. 8 store eller 12 mellem tortillas). Der er lidt kød i de fyldte majspandekager med kylling, men især en masse farverige grøntsager.
Hvis du vil lave dine fyldte majspandekager helt uden kød, er her en opskrift.
Når det ikke er sæson for danske tomater, kan du efterår og vinter i stedet tilberede salsaen af æbler. Riv æblerne groft og vend dem med lidt eddike, så de ikke bliver brune. Kør dem derefter i food processor/hurtighakker.
Pandekagerne kan fryses før gratinering.
11600 kJ / 2772 kcal
468 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,9 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 47 % | 13 g |
Fedt: | 32,1 % | 4,1 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.