Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.
Når det ikke er sæson for danske tomater, kan du efterår og vinter i stedet tilberede salsaen af æbler. Riv æblerne groft og vend dem med lidt eddike, så de ikke bliver brune. Kør dem derefter i food processor/hurtighakker.
Pandekagerne kan fryses før gratinering.
11104 kJ / 2654 kcal
448 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 20,9 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 45 % | 11,9 g |
Fedt: | 34,1 % | 4,1 g |
Bag dine egne madpandekager.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Hvedemel
|
4 spsk |
---|---|
Majsmel (ca. 3 dl)
|
150 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Mælk
|
3½ dl |
Æg
|
4 |
Smør til stegning
|
20 g |
Tomater i mindre stykker (ca. 300 g)
|
4 |
---|---|
Salatløg i mindre stykker (ca. 50 g)
|
1 |
Lille pillet fed hvidløg
|
1 |
Sød chilisauce
|
2 tsk |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Skrællede kartofler
|
400 g |
---|---|
Smør
|
20 g |
Kyllingefilet i strimler
|
200 g |
Sød chilisauce
|
2 spsk |
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
1 |
Optøede, frosne majs
|
200 g |
Fintstrimlet kinakål
|
1 liter |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
100 g |
Groft salt
|
1 tsk |