Fyldte majspandekager med kylling

Fyldte majspandekager med kylling

60+ min Hovedret
Fryseegnet

På dansk fyldte majspandekager, på spansk tortillas. De fyldte majspandekager med kylling er et sikkert hit både blandt børn og voksne. Her går du all-in og bager selv dine majspandekager. Du kan også vælge den lidt lettere vej og købe færdige tortillapandekager (fyldet passer til ca. 8 store eller 12 mellem tortillas). Der er lidt kød i de fyldte majspandekager med kylling, men især en masse farverige grøntsager.

Mere inspiration

Hvis du vil lave dine fyldte majspandekager helt uden kød, er her en opskrift.

Velbekomme!
Klimatip

Når det ikke er sæson for danske tomater, kan du efterår og vinter i stedet tilberede salsaen af æbler. Riv æblerne groft og vend dem med lidt eddike, så de ikke bliver brune. Kør dem derefter i food processor/hurtighakker.

Frysetip

Pandekagerne kan fryses før gratinering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11693 kJ / 2795 kcal

Næringsindhold pr. 100g

472 kJ / 113 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 20,8 % 5,8 g
Kulhydrat: 47,2 % 13,1 g
Fedt: 32 % 4,1 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser