Hvis du ikke har en grillpande, så kan du sagtens lave retten på en almindelig stegepande.
8788 kJ / 2100 kcal
470 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 31,2 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 38 % | 10,5 g |
Fedt: | 30,8 % | 3,9 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
400 g
Tomater, fx farvede cherrytomater
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
1
Finthakket rød chilipeber - uden vægge og kerner
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
500 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
8
Fuldkornstortillaer, ca. 20 cm i diameter
|
|
---|---|
300 g
Fintstrimlet lilla spidskål
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Limefrugter i både
|
---|