I bund og grund kan man jo fylde alt i tortillas - så har du kød og/eller grøntsager og en god dressing/sauce er du i gang. Forbered evt. din yndlingssauce så den er klar til ugens madudfordringer - så har du lidt at starte på.
9739 kJ / 2328 kcal
453 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 26,8 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 42 % | 11,2 g |
Fedt: | 31,2 % | 3,8 g |
Var det noget at prøve at bage tortillas selv?
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
Smør
|
15 g |
---|---|
Rensede kyllingefileter (ca. 500 g)
|
3 |
Hakkede tomater med hvidløg (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Røget paprika
|
2 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Creme fraiche
|
½ dl |
Mangofrugt i små tern (ca. 250 g)
|
1 |
---|---|
Agurk i små tern (ca. 250 g)
|
1 |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Hakkede friske mynteblade
|
3 spsk |
Friskpresset limesaft
|
1½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Fuldkornstortillaer, ca. 20 cm i diameter
|
8 |
---|---|
Creme fraiche
|
2 dl |
Røde chilipebre og mynteblade
|
---|