Tortillas med krydret kylling og majssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

30 min

Det mexicanske køkken er farverigt og fyldt med smag. Prøv disse tortillas med fyld af krydret kylling, majssalat og kvark. Fyldet smager også dejligt i sprøde tacos.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Majssalat

  • 250 g majskerner
  • 6 blommetomater i mindre stykker (ca. ca. 200 g)
  • 1 avocado i mindre stykker (ca. ca. 125 g)
  • 1 finthakket rødløg (ca. cs. 75 g)
  • 1 dl grofthakkede friske korianderblade
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • 500 g kyllingefilet
  • 2 spsk tacokrydderi
  • ½ tsk groft salt
  • 15 g smør
  • 1 spsk rapsolie
  • 8 grove tortillaer, ca. 20 cm i diameter
  • 1 liter skyllede blade af hjertesalat (ca. ca. 150 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Majssalat

Vend majs, tomat, avocado, rødløg, koriander, limesaft og salt godt sammen. Smag majssalaten til.

Skær kyllingefileterne i bidder. Vend kyllingefileterne i tacokrydderi og salt. Lad smør og olie blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem færdige, ca. 3 min. - vend af og til.

Vend kvark, chilisauce og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lun tortillapandekagerne efter anvisningen på emballagen. Anret majssalat, kvarkdressing, stegte kyllingebidder og salatblade i skåle og server, så man selv kan "pakke" sin tortilla.

Tip

I stedet for majs på dåse, kan du bruge friske majs fra kolbe, som du koger og skærer af.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag