Ønsker du en vegetarisk variation kan du udskifte kylling med flere bønner (evt. en anden slags) - eller med grøntsager du har på lager.
Du kan vælge at bruge majskerner fra dåse eller frost - eller skære majskerner fra friske kolber, du har kogt i gryde eller i mikroovn. Skru op for chili i dressingen - tilsæt gerne frisk chili eller chiliflager.
11242 kJ / 2687 kcal
495 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 21,4 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 12,8 g |
Fedt: | 34,7 % | 4,6 g |
Flere spændende tortillas - her med oksekød og tomatsalsa
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Sød chilisauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Majskerner
|
|
---|---|
6
Blommetomater i mindre stykker (ca. ca. 200 g)
|
|
1
Avocado i mindre stykker (ca. ca. 125 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. cs. 75 g)
|
|
1 dl
Grofthakket frisk koriander
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
350 g
Kyllingefilet i mindre stykker
|
|
---|---|
2 spsk
Tacokrydderi
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
1 dåse
Sorte bønner
|
8
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
150 g
Spidskål i tynde strimler
|