Tortillas med krydret kylling og majssalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Det mexicanske køkken er farverigt og fyldt med smag. Prøv disse tortillas med fyld af krydret kylling, majssalat og kvark. Fyldet smager også dejligt i sprøde tacos.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Majssalat

  • 250 g majskerner
  • 6 blommetomater i mindre stykker (ca. ca. 200 g)
  • 1 avocado i mindre stykker (ca. ca. 125 g)
  • 1 finthakket rødløg (ca. cs. 75 g)
  • 1 dl grofthakkede friske korianderblade
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • 500 g kyllingefilet
  • 2 spsk tacokrydderi
  • ½ tsk groft salt
  • 15 g smør
  • 1 spsk rapsolie
  • 8 grove tortillaer, ca. 20 cm i diameter
  • 1 liter skyllede blade af hjertesalat (ca. ca. 150 g)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Majssalat

Vend majs, tomat, avocado, rødløg, koriander, limesaft og salt godt sammen. Smag majssalaten til.

Skær kyllingefileterne i bidder. Vend kyllingefileterne i tacokrydderi og salt. Lad smør og olie blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem færdige, ca. 3 min. - vend af og til.

Vend kvark, chilisauce og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Lun tortillapandekagerne efter anvisningen på emballagen. Anret majssalat, kvarkdressing, stegte kyllingebidder og salatblade i skåle og server, så man selv kan "pakke" sin tortilla.

Tip

I stedet for majs på dåse, kan du bruge friske majs fra kolbe, som du koger og skærer af.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag