Brug de bønner du har lyst til - og udblød dem gerne dagen før, det smager dejligt. Du kan også fint bruge alle typer af bønner fra dåse.
Fold dine tortillas på forhånd og obevar dem under et fugtigt viskestykke, så de ikke bliver tørre. Steg dine chimichangas lige inden servering.
Hvis du bruger frisk majskolbe til din salat, kan du tilberede den i microovnen med blade i ca. 3 min. Tag den ud og skær bunden af - så kan du skubbe majsen op og dermed fri af bladene. Skær derefter kernerne af majskolben.
Skær alle cherrytomaterne over på en gang ved at placere dem mellem to tallerkener. Hold hånden på den øverste tallerken og skær mellem tallerkenerne med en brødkniv eller en anden god tomatkniv.
13814 kJ / 3302 kcal
726 kJ / 174 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 12,9 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 30,4 % | 13 g |
Fedt: | 56,7 % | 11,1 g |
Mere inspiration med mexicanske undertoner...
300 g
Finthakket lilla spidskål
|
|
---|---|
1
Limefrugt i både
|
|
100 g
Groftrevet gulerødder
|
|
150 g
Cherrytomater i halve
|
|
100 g
Majs fra majskolbe eller dåse
|
1 tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg
|
|
2
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Finthakket syltede jalapenos
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dåse
Eller udblødte og kogte sorte bønner, pintobønner eller kidneybønner (ca. 240 g)
|
|
½ dl
Vand
|
175 g
Revet cheddarost
|
|
---|---|
8
Mellem tortillaer
|
|
1 dl
Rapsolie til stegning
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
Syltede jalapenos
|