Stegte rødspætter

Stegte rødspætter

45 min Hovedret

Det er en klassiker: Smørstegt rødspætte med nye kartofler, persillesauce, hakket persille og citronbåde. Enkelt og sublimt. Og når du tager dig tid til at servere din stegte rødspætte med nybælgede friske ærter, så er sommeren rigtig kommet til Danmark. Stegt rødspætte er og bliver en fantastisk spise.

Mere inspiration

Persillesovs kan også tilberedes på denne måde.

Velbekomme!
Tip

Har du lyst til at servere et lidt lettere og mere moderne tilbehør til de stegte rødspætter, kan det fx være en dressing af skyr smagt til med piccalilly, en salat af romainesalat, edamamebønner, agurk og rødløg - og ristet rugbrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10342 kJ / 2472 kcal

Næringsindhold pr. 100g

358 kJ / 86 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 28,4 % 6 g
Kulhydrat: 50,3 % 10,6 g
Fedt: 21,3 % 2,1 g
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Ingredienser