Det er en klassiker: Smørstegt rødspætte med nye kartofler, persillesauce, hakket persille og citronbåde. Enkelt og sublimt. Og når du tager dig tid til at servere din stegte rødspætte med nybælgede friske ærter, så er sommeren rigtig kommet til Danmark. Stegt rødspætte er og bliver en fantastisk spise.
Har du lyst til at servere et lidt lettere og mere moderne tilbehør til de stegte rødspætter, kan det fx være en dressing af skyr smagt til med piccalilly, en salat af romainesalat, edamamebønner, agurk og rødløg - og ristet rugbrød.
10342 kJ / 2472 kcal
358 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 28,4 % | 6 g |
Kulhydrat: | 50,3 % | 10,6 g |
Fedt: | 21,3 % | 2,1 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.