Har du lyst til at servere et lidt lettere og mere moderne tilbehør til de stegte rødspætter, kan det fx være en dressing af skyr smagt til med piccalilly, en salat af romainesalat, edamamebønner, agurk og rødløg - og ristet rugbrød.
9913 kJ / 2369 kcal
342 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 28,7 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 49,6 % | 10 g |
Fedt: | 21,7 % | 2 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
4
Flåede rødspætter (ca. 1000 g)
|
|
---|---|
50 g
Groft rugmel (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Smør
|
½ liter
Mælk
|
|
---|---|
3 spsk
Majsstivelse fx. maizena
|
|
2 dl
Finthakket kruspersille
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Groftkværnet peber
|
Kruspersille
|
---|
1 kg
Kogte skrabede eller pillede kartofler
|
|
---|---|
600 g
Dampede grøntsager, fx ærter - gerne nybælgede
|
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|