I stedet for de 4 hele fisk kan du bruge 600 g torskefilet. Læg evt. fileterne dobbelt, hvis de er meget tynde.
8442 kJ / 2018 kcal
298 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 33,9 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 37,5 % | 6,6 g |
Fedt: | 28,6 % | 2,3 g |
Flåede rødspætter eller skrubber (ca. 1200 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Smeltet smør
|
20 g |
Vand
|
2½ liter |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Små nye kartofler
|
750 g |
Grønne asparges i skrå stykker
|
500 g |
Små nye gulerødder med top, i skrå stykker (ca. 500 g)
|
20 |
Grofthakkede sukkerærter
|
250 g |
Smør
|
20 g |
Finthakket kruspersille
|
1 dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Buko® Pikant
|
100 g |
---|---|
Citron (usprøjtet) i både
|
½ |