Fiskeret fra Skagen

Fiskeret fra Skagen

1 timer Forret

Lækker fiskeret med torsk, rødspætte, rejer og muslinger. Den oprindelige fiskeret fra Skagen stammer fra Det Bedste fra Karolines Køkken fra 1972, hvor der blev brugt dåserejer og kaffefløde (dengang fandtes madlavningsfløde ikke). Hvad titlen fiskeret fra Skagen præcist er inspireret fra ved vi ikke - men måske er det blot sammensætningen af torsk, rødspætte, muslinger og rejer der gav ideen. Fiskeret fra Skagen holder stadig - det er en dejlig måde at servere en varm ret med både fisk og skaldyr.

Mere inspiration

En hurtig og lækker forret - gratinerede muslinger på små brød med masser af smag.

Velbekomme!
Tip

Du kan servere Fiskeret fra Skagen som hovedret til 4, fx sammen med små kogte kartofler eller ris og dampede porrer, bønner og/eller broccoli.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9840 kJ / 2352 kcal

Næringsindhold pr. 100g

575 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 27,1 % 9,2 g
Kulhydrat: 34,3 % 11,6 g
Fedt: 38,6 % 6 g
Relateret video
Sådan fileterer du torsk

Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser