Ca. 25 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan servere Fiskeret fra Skagen som hovedret til 4, fx sammen med små kogte kartofler eller ris og dampede porrer, bønner og/eller broccoli.
10299 kJ / 2462 kcal
602 kJ / 144 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 35,3 % | 12,5 g |
Kulhydrat: | 23,6 % | 8,4 g |
Fedt: | 41,1 % | 6,7 g |
En hurtig og lækker forret - gratinerede muslinger på små brød med masser af smag.
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
1 dåse
Muslinger naturel
|
|
---|---|
1 dåse
Hvide aspargessnitter (ca. 425 g)
|
|
200 g
Kogt torskefilet
|
|
6
Rullede, dampede rødspættefileter (ca. 350 g)
|
|
100 g
Pillede, kogte rejer (ca. g)
|
|
20 g
Smør
|
|
3 spsk
Lys saucejævner
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Hakket frisk kruspersille
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost (ca. dl)
|
|
2 spsk
Rasp
|
|
25 g
Smør
|
150 g
Flutes
|
---|