9062 kJ / 2166 kcal
245 kJ / 59 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 39,7 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 31 % | 4,5 g |
Fedt: | 29,3 % | 1,9 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
3½ dl | |
Hakket frisk dild
|
2 spsk |
Sød fransk sennep
|
3 spsk |
Tørret dild
|
½ tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Store rødspættefileter
|
6 |
---|---|
Zittauerløg skåret i 12 både
|
1 |
Friske dildkviste
|
12 |
Vand
|
2 dl |
---|---|
Eddike
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Laurbærblad
|
1 |
Sorte peberkorn
|
5 |
Skrællede hvide asparges, enderne knækket af (ca. 250 g)
|
1 bundt |
---|
Blade af hovedsalat
|
12 |
---|---|
Rejer
|
150 g |
Tomat skåret i både
|
1 |
Både af citroner (usprøjtede)
|
|
---|---|
Klippet frisk dild eller tallerkensmækkere
|
Flutes
|
150 g |
---|