Fiskefileter med sprøde kapers og lun agurkesauce
30 min
•
En supernem fiskeret, som får et spændende tvist med sprødstegte kapers. De salte kapers med knas passer så fint til de milde fisk og agurkesauce.
Ingredienser
Sprøde kapers
1 dl
Rapsolie
|
|
---|---|
75 g
Kapers
|
Fiskefileter
25 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Rensede skrubbe- eller rødspættefileter
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Lun agurkesauce
¼ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
1 dl
Klippede dildkviste
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
2
Agurker i store tern (ca. 600 g)
|
|
1 liter
Kogende vand
|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Tilbehør
1 kg
Kogte små kartofler
|
---|
Sådan gør du
Sprøde kapers
Fiskefileter
Lun agurkesauce
Kapers er små syltede blomsterknopper. Når blomsterknopperne kommer i den varme olie, ser det nærmest ud som de springer ud.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8915 kJ / 2131 kcal
Næringsindhold pr. 100g
256 kJ / 61 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 33,8 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 38 % | 5,7 g |
Fedt: | 28,2 % | 1,9 g |