Fiskefilet med ansjos-mayo
1 time
•

En ny fortolkning af rødspættefileten. Ved juletid er det ligeså oplagt at anvende purløg som dild, for purløget har mere smag i vinterudgaven.
Ingredienser
Ansjos-mayo
½
Agurk i meget små tern
|
|
---|---|
½ tsk
Havsalt, fx maldon
|
|
3
Finthakkede halve ansjosfileter
|
|
2 spsk
Fraiche
|
|
1½ spsk
Mayonnaise
|
|
1 spsk
Finthakket forårsløg
|
|
½ dl
Finthakket frisk dild
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
Fiskefileter
4
Store, flåede rødspættefileter
|
|
---|---|
50 g
Rugmel (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Havsalt, fx maldon
|
|
Friskkværnet peber
|
|
25 g
Smør
|
2 skiver
Rugbrød
|
---|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Sådan gør du
Ansjos-mayo
Fiskefileter
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5004 kJ / 1196 kcal
Næringsindhold pr. 100g
684 kJ / 163 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 34,7 % | 13,9 g |
Kulhydrat: | 31,5 % | 12,7 g |
Fedt: | 33,8 % | 6,2 g |
