Fiskefilet med ansjos-mayo

Fiskefilet med ansjos-mayo

1 timer Forret
En ny fortolkning af rødspættefileten. Ved juletid er det ligeså oplagt at anvende purløg som dild, for purløget har mere smag i vinterudgaven.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5012 kJ / 1198 kcal

Næringsindhold pr. 100g

685 kJ / 164 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 17,8 % 7,2 g
Kulhydrat: 48,4 % 19,5 g
Fedt: 33,8 % 6,3 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise