Ovnstegte fiskefileter

Ovnstegte fiskefileter

Ovnstegte fiskefileter er rugmelspanerede fiskefileter stegt i ovn serveret med en dejligt hjemmelavet remoulade. Ovnstegte fiskefileter er en dejlig nem måde at tilberede fiskefileter på.

Sådan gør du

Stegetid for fiskefileter:

Ca. 10 min. ved 200° - varmluft.

Mild remoulade
  • Rør kvark, piccalilly og de øvrige ingredienser sammen.
  • Stil remouladen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Ovnstegte fiskefileter
  • Rens og tør fiskefileterne. Del evt. store fiskefileter i i 2-3 stykker.
  • Bland rugmel, salt og peber og vend fisken heri.
  • Dyp oversiden af hver fiskefilet i æg og herefter endnu en gang i rugmel.
  • Læg fiskestykkerne på en plade med bagepapir med den dobbeltpanerede side opad.
  • Dryp dem med smeltet smør og steg fisken midt i ovnen.
Variation

Fiskefileterne kan paneres i rasp i stedet for rugmel.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5462 kJ / 1305 kcal

Næringsindhold pr. 100g

644 kJ / 154 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 34,1 % 12,9 g
Kulhydrat: 20,3 % 7,7 g
Fedt: 45,6 % 7,9 g
Mere inspiration

Er du mere til pandestegte fiskefileter, finder du opskriften her.

Fiskefileter
15 min
Fiskefileter
(2)

Ingredienser

Mild remoulade
Græsk yoghurt
1 dl
Piccalilly
3 spsk
Mayonnaise
1 spsk
Fintklippet purløg
1 spsk
Groft salt
¼ tsk
Friskkværnet peber
Evt. lidt rørsukker
Ovnstegte fiskefileter
Fiskefileter, fx rødspætte-, skrubbe- eller isingfilet
500 g
Rugmel
75 g
Groft salt
¾ tsk
Friskkværnet peber
Sammenpisket æg
1
Smør - smeltet
50 g