Ca. 10 min. ved 200° - varmluft.
Fiskefileterne kan paneres i rasp i stedet for rugmel.
5965 kJ / 1426 kcal
703 kJ / 168 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 32,5 % | 13,4 g |
Kulhydrat: | 19,6 % | 8,1 g |
Fedt: | 47,9 % | 9,1 g |
1 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
3 spsk
Piccalilly
|
|
1 spsk
Mayonnaise
|
|
1 spsk
Fintklippet purløg
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
Evt. lidt rørsukker
|
500 g
Fiskefileter, fx rødspætte-, skrubbe- eller isingfilet
|
|
---|---|
75 g
Rugmel
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Sammenpisket æg
|
|
50 g
Smør - smeltet
|