Ca. 10 min. ved 200° - varmluft.
Fiskefileterne kan paneres i rasp i stedet for rugmel.
5462 kJ / 1305 kcal
644 kJ / 154 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 34,1 % | 12,9 g |
Kulhydrat: | 20,3 % | 7,7 g |
Fedt: | 45,6 % | 7,9 g |
Er du mere til pandestegte fiskefileter, finder du opskriften her.
Græsk yoghurt
|
1 dl |
---|---|
Piccalilly
|
3 spsk |
Mayonnaise
|
1 spsk |
Fintklippet purløg
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Evt. lidt rørsukker
|
Fiskefileter, fx rødspætte-, skrubbe- eller isingfilet
|
500 g |
---|---|
Rugmel
|
75 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Sammenpisket æg
|
1 |
Smør - smeltet
|
50 g |