Grillede grøntsager med hvidløg og timian

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

Her er et lækkert tilbehør fyldt med saft, smag og flotte farver. Server grøntsagerne til fx grillet kylling, fisk eller en god bøf.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 tomater i halve (ca. 200 g)
  • 1 grøn squash i tykke skiver (ca. 200 g)
  • 2 gule peberfrugter i brede strimler (ca. 250 g)
  • 4 rødløg i halve (ca. 200 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad en havegrill eller grillpande blive godt varm. Grill grøntsagerne på alle sider, ca. 5 min. til tomaterne og ca. 10 min. til de øvrige grøntsager, eller til de er møre og har flotte grillstriber (eller ca. 8 min. under ovnens grill).

Bland hvidløg, timian, olie, salt og peber og vend marinaden sammen med de grillede grøntsager. Vend forsigtigt osten sammen med de varme, grillede grøntsager og server.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 65 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag