Vegetarpizza

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

En skøn vegetarpizza med masser af grøntsager og lækker smeltet ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pizzabunde - 2 stk.

  • 25 g gær
  • 2½ dl vand - lillefingervarmt
  • 2 spsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt
  • 375 g sigtet speltmel (ca. 6½ dl)

Tomatsauce

  • ½ dåse hakkede tomater (ca. 200 g)
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk tørret oregano
  • ½ tsk sukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fyld

Pynt

  • rucolasalat
  • flagesalt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizzabunde

Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen. Rør gær og vand sammen i en skål og tilsæt olie, salt og mel (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve tildækket på køkkenbordet i ca. ½ time.

Tomatsauce

Rør alle ingredienserne sammen.

Fyld

Rens og skær grøntsagerne i mindre stykker. Rul dejen ud til 2 tynde pizzabunde og læg dem på 2 stykker bagepapir. Smør tomatsaucen på bundene, fordel tomater og de øvrige grøntsager herpå og drys med ost og græskarkerner. Træk pizzaerne over på de varme bageplader og bag øverst og nederst i ovnen.

Fordel rucolasalat på de bagte pizzaer, drys med flagesalt og server straks.

Bagetid

10-15 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag