Her er er anden skøn hjemmelavet klassisk pizza.
Du kan skifte aubergine ud med squash eller peberfrugter - de er gode at bage og smager skønt.
11038 kJ / 2638 kcal
538 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 18,4 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 51 % | 16,1 g |
Fedt: | 30,6 % | 4,4 g |
Gær
|
20 g |
---|---|
Vand - lillefingervarmt
|
3 dl |
Pizzamel, fx Tipo 00 (ca. 3 dl)
|
400 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Auberginer (ca. 600 g)
|
2 |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Tørrede chiliflager
|
1 tsk |
Olivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
1 dåse |
Laurbærblad
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Tørret basilikum
|
2 tsk |
Tørret oregano
|
½ tsk |
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
3 spsk |
200 g | |
Rødløg i tynde både
|
1 |
Oliven
|
75 g |
---|---|
Friske basilikum
|