Vegetarpizza på grill
1 time 5 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Pizza på grill er altid et stort sommerhit! Prøv denne nemme vegetarpizza med squash næste gang grillen skal tændes. Hurtigt, enkelt, nemt og lækkert!
Ingredienser
Pizzadej
20 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
400 g
Pizzamel, fx Tipo 00 (ca. 6 dl)
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Fyld
1½ dl
Tomatsauce
|
|
---|---|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
½
Grøn squash i tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
100 g
Friske mozzarella oste i mindre stykker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Pynt
Babysalatblade
|
---|
Sådan gør du
Pizzadej
Fyld
På gasgrill skal du bage ved højeste indstilling, direkte varme. Læg en pizzasten på grillens rist. Læg låg på og lad grillen stå min. ½ time til stenen er godt varm.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9887 kJ / 2363 kcal
Næringsindhold pr. 100g
736 kJ / 176 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20,4 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 50,8 % | 22 g |
Fedt: | 28,8 % | 5,7 g |
