Du kan bage pizzaerne i en ovn. Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen ved ca. 250° - varmluft. Læg pizzabundene på 2 stykker bagepapir. Træk dem over på de varme bageplader og forbag bundene øverst og nederst i ovnen, ca. 10 min., eller til de er gyldne. Tag bundene ud og fordel tomatsauce og ost. Bag pizzaerne færdige, 6-8 min. til osten er gylden og bundene er sprøde.
11294 kJ / 2699 kcal
667 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 24,2 % | 9,5 g |
Kulhydrat: | 44,8 % | 17,6 g |
Fedt: | 31 % | 5,6 g |
Gær
|
10 g |
---|---|
Koldt vand
|
2½ dl |
Olivenolie
|
2 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Fuldkornsdurummel
|
125 g |
Tipo 00 hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
250 g |
50-60 store grillbriketter med høj brændværdi (ca. 2½ kg)
|
---|
Tomatsauce, fx pizzasauce
|
3 dl |
---|---|
200 g |
Afdryppede store grønlandske rejer
|
300 g |
---|---|
Forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g)
|
1½ bundt |
Små hakkede fed hvidløg
|
3 |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Olivenolie
|
1½ spsk |
Strimlede frisk basilikum
|
1 dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Friske basilikum
|
---|