Hvid pizza med stegte rejer og grønne asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

En saftig, smuk og lækker pizza med hytteost og rejer krydret med chili, citron og olivenolie.....mums!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pizzabunde

  • 10 g gær
  • 2½ dl vand
  • 2 tsk olivenolie
  • ¾ tsk groft salt
  • 100 g fuldkornshvedemel, fx spelt (ca. 1¾ dl)
  • 250 g hvedemel, fx tipo 00 (ca. 4½ dl)

Krydrede rejer

  • 200 g kogte tigerrejer med halevifte
  • 2 tsk olivenolie
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 fintstrimlet grøn squash (ca. 250 g)
  • 50 g rensede blandede babysalatblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizzabunde

Rør gær og vand sammen i en skål. Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i mindst 8 timer - gerne et døgn.

Krydrede rejer

Dup rejerne tørre og vend dem med olie, chili, citronskal og -saft.

Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 2 portioner og rul dem ud til 2 aflange pizzabunde (a ca. 28 x 40 cm). Læg dem på 2 stykker bagepapir. Træk pizzabundene over på de varme bageplader - klip papiret til, så der ikke stikker noget ud under bundene (det kan brænde, når du griller). Bag pizzabundene øverst og nederst i ovnen. Tag efter 10-12 min. pizzabundene ud - skru ovnen over på grill.

Vend aspargesene med salt. Tryk pizzabundene ned, hvis de er hævet op. Fordel hytteost, mozzarella, asparges og de krydrede rejer på pizzabundene og grill en pizza ad gangen, øverst i ovnen.

Pynt pizzaerne med lidt squashstrimler og salatblade og server resten ved siden af.

Bagetid

10-12 min. ved 250° - varmluft.

Grill

Ca. 2 min.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag