Skaldyr og asparges er altid et hit - her med cremet dressing.
11101 kJ / 2653 kcal
525 kJ / 125 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 31,8 % | 9,8 g |
Kulhydrat: | 42,5 % | 13,1 g |
Fedt: | 25,7 % | 3,6 g |
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges.
Gær
|
10 g |
---|---|
Vand
|
2½ dl |
Olivenolie
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Fuldkornshvedemel, fx spelt (ca. 1¾ dl)
|
100 g |
Hvedemel, fx tipo 00 (ca. 4½ dl)
|
250 g |
Kogte tigerrejer med halevifte
|
200 g |
---|---|
Olivenolie
|
2 tsk |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Flækkede grønne asparges
|
300 g |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
450 g | |
200 g |
Fintstrimlet grøn squash (ca. 250 g)
|
1 |
---|---|
Rensede blandede babysalatblade
|
50 g |