10482 kJ / 2505 kcal
496 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 32,3 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 44,6 % | 13 g |
Fedt: | 23,1 % | 3,1 g |
Skaldyr og asparges er altid et hit - her med cremet dressing.
Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges.
10 g
Gær
|
|
---|---|
2½ dl
Vand
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Fuldkornshvedemel, fx spelt (ca. 1¾ dl)
|
|
250 g
Hvedemel, fx tipo 00 (ca. 4½ dl)
|
200 g
Kogte tigerrejer med halevifte
|
|
---|---|
2 tsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
300 g
Flækkede grønne asparges
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
450 g
Hytteost
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
1
Fintstrimlet grøn squash (ca. 250 g)
|
|
---|---|
50 g
Rensede babysalatblade
|