Du kan vælge at bruge friske asparges - se vidoen, hvordan du ordner asparges. Vil du gerne have mere smag i dressingen, så kan du spice op med flere krydderurter og/eller tilsætte et nip cayennepeber.
3903 kJ / 933 kcal
241 kJ / 58 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 31,5 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 6,8 g |
Fedt: | 20,6 % | 1,3 g |
Hjemmelavet hønsesalat med bacon, champignon og asparges - skøn opskrift.
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
¼ liter
Fraiche
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
1 tsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dåse
Hvide asparges (ca. 275 g)
|
|
---|---|
200 g
Rejer frosne, optøede eller i lage
|
|
1¾ liter
Salat revet i grove stykker, fx grøn krølsalat og rød egeløvssalat
|
|
200 g
Cherrytomater i halve
|
Dildkviste
|
---|
Ristet groft brød
|
---|