Aspargespande med rejer er en nem og hurtig ret, som smager af forår og sommer. Vi bliver opfordret til at spise flere fisk og skaldyr, og der er rejer lige til højrebenet. De fleste både børn og voksne er vilde med rejer og der er ikke meget arbejde forbundet med at servere dem - med mindre du altså vælger at pille rejerne selv. Aspargespande med rejer er lækker mad på en helt almindelig hverdag.....og så er maden klar på nogenlunde den tid, det tager at koge pasta. Velbekomme!
Her er en opskrift mere med rejer og asparges.
Hvis dine agurker er slanke og faste, behøver du ikke fjerne kernerne. Er de derimod tykke, med mange kerner, bliver det en lidt vandet affære, hvis ikke du fjerner dem.
9236 kJ / 2207 kcal
390 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 21,7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 65,5 % | 15 g |
Fedt: | 12,8 % | 1,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.