Aspargespande med rejer

Aspargespande med rejer

20 min Hovedret
Aspargespande med rejer er en nem og hurtig ret, som smager af forår og sommer. Vi bliver opfordret til at spise flere fisk og skaldyr, og der er rejer lige til højrebenet. De fleste både børn og voksne er vilde med rejer og der er ikke meget arbejde forbundet med at servere dem - med mindre du altså vælger at pille rejerne selv. Aspargespande med rejer er lækker mad på en helt almindelig hverdag.....og så er maden klar på nogenlunde den tid, det tager at koge pasta. Velbekomme!
Mere inspiration

Her er en opskrift mere med rejer og asparges.

Velbekomme!
Tip

Hvis dine agurker er slanke og faste, behøver du ikke fjerne kernerne. Er de derimod tykke, med mange kerner, bliver det en lidt vandet affære, hvis ikke du fjerner dem.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9236 kJ / 2207 kcal

Næringsindhold pr. 100g

390 kJ / 93 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 21,7 % 5 g
Kulhydrat: 65,5 % 15 g
Fedt: 12,8 % 1,4 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser