Aspargespande med rejer - Opskrifter - Arla

Aspargespande med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(34 vurderinger)

30 min

Nem ret med rejer, dild og forårets nye asparges til pasta.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakkede frisk dildkvist

Tilbehør

  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk agurkerne. Skrab kernerne ud med en teske og skær agurkerne i skiver. Bring fløde, citronsaft, chilisauce, salt og asparges i kog i en pande. Lad fløden koge ved jævn varme i ca. 1 min. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og tilsæt agurkeskiver. Kog aspargespanden ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Vend rejerne i, varm retten godt igennem og smag til. Pynt med dild og server straks.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: