Aspargespande med rejer
30 min

Aspargespande med rejer

Nem ret med rejer, dild og forårets nye asparges til pasta.
Bedømmelse (20 vurderinger)

Min bedømmelse:

Aspargespande med rejer

Nem ret med rejer, dild og forårets nye asparges til pasta.

Antal portioner

Pynt

  • hakkede friske dildkviste

Tilbehør

  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti

Fremgangsmåde:

Flæk agurkerne. Skrab kernerne ud med en teske og skær agurkerne i skiver. Bring fløde, citronsaft, chilisauce, salt og asparges i kog i en pande. Lad fløden koge ved jævn varme i ca. 1 min. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og tilsæt agurkeskiver. Kog aspargespanden ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Vend rejerne i, varm retten godt igennem og smag til. Pynt med dild og server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 13 %
Print