Aspargespande med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(34 vurderinger)

30 min

Nem ret med rejer, dild og forårets nye asparges til pasta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakkede frisk dildkvist

Tilbehør

  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk agurkerne. Skrab kernerne ud med en teske og skær agurkerne i skiver. Bring fløde, citronsaft, chilisauce, salt og asparges i kog i en pande. Lad fløden koge ved jævn varme i ca. 1 min. Tag panden af varmen, drys saucejævner i under omrøring og tilsæt agurkeskiver. Kog aspargespanden ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Vend rejerne i, varm retten godt igennem og smag til. Pynt med dild og server straks.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 13 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag