Her er en opskrift mere med rejer og asparges.
Hvis dine agurker er slanke og faste, behøver du ikke fjerne kernerne. Er de derimod tykke, med mange kerner, bliver det en lidt vandet affære, hvis ikke du fjerner dem.
9352 kJ / 2235 kcal
395 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 21,9 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 65,6 % | 15,2 g |
Fedt: | 12,5 % | 1,3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Agurker (ca. 500 g)
|
2 |
---|---|
¼ liter | |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Sød chilisauce
|
3 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Grønne asparges i mindre stykker
|
300 g |
Lys saucejævner
|
1 tsk |
Optøede, frosne rejer
|
300 g |
Hakkede friske dildkviste
|
---|
Tørret pasta, fx spaghetti - koges
|
400 g |
---|