Hvis dine agurker er slanke og faste, behøver du ikke fjerne kernerne. Er de derimod tykke, med mange kerner, bliver det en lidt vandet affære, hvis ikke du fjerner dem.
9279 kJ / 2218 kcal
392 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 22,2 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 65,3 % | 15,1 g |
Fedt: | 12,5 % | 1,3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
2
Agurker (ca. 500 g)
|
|
---|---|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3 spsk
Sød chilisauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Grønne asparges i mindre stykker
|
|
1 tsk
Lys saucejævner
|
|
300 g
Optøede, frosne rejer
|
Dildkviste
|
---|
400 g
Tørret pasta, fx spaghetti - koges
|
---|