Yoghurtsalat og grillede tigerrejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En let og frisk salat med yoghurt og skønne stegte tigerrejer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ agurk (ca. 400 g)
  • 1 tsk groft salt

Yoghurtsalat

  • 2½ dl Arla® Laktosefri græsk inspireret yoghurt 10%
  • 125 g radiser i kvarte
  • 150 g dampede grønne asparges i små skrå stykker
  • ½ dl finthakkede friske mynteblade
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ spsk rapsolie
  • 24 pillede rå tigerrejer (ca. 250 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 1 lille mild rød chilipeber i tynde ringe
  • ½ dl fintstrimlede friske mynteblade

Tilbehør

  • 240 g ristet naanbrød, fx med hvidløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv tynde agurkeskiver på rivejernet og vend dem sammen med saltet. Lad agurkeskiverne trække 10-15 min. - vend af og til. Hæld agurkerne i en sigte og vrid dem efterfølgende godt i, fx et viskestykke.

Yoghurtsalat

Bland imens yoghurt, radiser, asparges, mynte, citronskal, salt og peber sammen. Vend agurkerne heri og smag til.

Lad olien blive godt varm i en pande og steg rejerne, ved kraftig varme i ca. 1½ min. - vend i dem. Drys med salt og vend rød chilipeber og mynte heri. Server dem lune sammen med yoghurtsalat og ristet naanbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag