Yoghurtsalat og grillede tigerrejer - Opskrifter - Arla

Yoghurtsalat og grillede tigerrejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

En let og frisk salat med yoghurt og skønne stegte tigerrejer.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ agurk (ca. 400 g)
  • 1 tsk groft salt

Yoghurtsalat

  • 2½ dl Arla® Laktosefri Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 125 g radiser i kvarte
  • 150 g dampede grønne asparges i små skrå stykker
  • ½ dl finthakkede friske mynteblade
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ spsk rapsolie
  • 24 pillede rå tigerrejer (ca. 250 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 1 lille mild rød chilipeber i tynde ringe
  • ½ dl fintstrimlede friske mynteblade

Tilbehør

  • 240 g ristet groft naanbrød, fx med hvidløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Riv tynde agurkeskiver på rivejernet og vend dem sammen med saltet. Lad agurkeskiverne trække 10-15 min. - vend af og til. Hæld agurkerne i en sigte og vrid dem efterfølgende godt i, fx et viskestykke.

Yoghurtsalat

Bland imens yoghurt, radiser, asparges, mynte, citronskal, salt og peber sammen. Vend agurkerne heri og smag til.

Lad olien blive godt varm i en pande og steg rejerne, ved kraftig varme i ca. 1½ min. - vend i dem. Drys med salt og vend rød chilipeber og mynte heri. Server dem lune sammen med yoghurtsalat og ristet naanbrød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,5 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: