Skindstegt sandart med rejer

Skindstegt sandart med rejer

Hovedret
Sandarten er en meget lækker ferskvandsfisk med fast hvidt kød. I maj måned er den fredet, men da kan du bruge multefilet eller laks.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7893 kJ / 1887 kcal

Næringsindhold pr. 100g

172 kJ / 41 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 36,2 % 3,7 g
Kulhydrat: 41,9 % 4,2 g
Fedt: 21,9 % 1 g
Relateret video
Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise