9791 kJ / 2340 kcal
213 kJ / 51 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 30,4 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 45 % | 5,6 g |
Fedt: | 24,6 % | 1,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Renset filet af sandart, multe eller laks med skind
|
550 g |
---|---|
Smør
|
20 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Kogte, pillede rejer
|
150 g |
Hakkede friske dildkviste
|
4 spsk |
Vand
|
2 liter |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Hele rensede grønne asparges
|
350 g |
Hele rensede radiser, evt. med top
|
150 g |
¼ liter | |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Rensede babyspinatblade
|
100 g |
Friske dildkviste
|
---|
Kogte små nye kartofler
|
1 kg |
---|