Skindstegt sandart med rejer
•
Sandarten er en meget lækker ferskvandsfisk med fast hvidt kød. I maj måned er den fredet, men da kan du bruge multefilet eller laks.
Ingredienser
550 g
Renset filet af sandart, multe eller laks med skind
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Kogte, pillede rejer
|
|
4 spsk
Hakket frisk dild
|
2 liter
Vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
350 g
Hele rensede grønne asparges
|
|
150 g
Hele rensede radiser, evt. med top
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Tilbehør
1 kg
Kogte små nye kartofler
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7759 kJ / 1854 kcal
Næringsindhold pr. 100g
169 kJ / 40 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 38,2 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 40,9 % | 4,1 g |
Fedt: | 20,9 % | 1 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.