Skindstegt sandart med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

Sandarten er en meget lækker ferskvandsfisk med fast hvidt kød. I maj måned er den fredet, men da kan du bruge multefilet eller laks.

Ingredienser

Antal portioner
  • 550 g renset filet af sandart, multe eller laks med skind
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • 150 g kogte, pillede rejer
  • 4 spsk hakkede friske dildkviste

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

  • 1 kg kogte små nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Tør fisken. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg fileterne ved jævn varme på skindsiden i ca. 5 min. Vend fisken og steg på kødsiden i ca. 5 min. Læg sandartfileterne i et fad, drys med salt og hold fisken varm. Vend rejer og dild i stegesmørret, lige inden serveringen og drys det på fisken.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde. Kom asparges og radiser i vandet i ca. 2 min. Hæld vandet fra og tilsæt fløde, salt og peber. Bring fløde og grøntsager i kog under forsigtig omrøring. Tilsæt spinat og server straks sammen med de stegte sandartfileter med rejer og kogte kartofler.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,3 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: