Skindstegt sandart med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

Sandarten er en meget lækker ferskvandsfisk med fast hvidt kød. I maj måned er den fredet, men da kan du bruge multefilet eller laks.

Ingredienser

Antal portioner

  • 550 g renset filet af sandart, multe eller laks med skind
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • 150 g kogte, pillede rejer
  • 4 spsk hakkede friske dildkviste

Pynt

  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 1 kg kogte små nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Tør fisken. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg fileterne ved jævn varme på skindsiden i ca. 5 min. Vend fisken og steg på kødsiden i ca. 5 min. Læg sandartfileterne i et fad, drys med salt og hold fisken varm. Vend rejer og dild i stegesmørret, lige inden serveringen og drys det på fisken.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde. Kom asparges og radiser i vandet i ca. 2 min. Hæld vandet fra og tilsæt fløde, salt og peber. Bring fløde og grøntsager i kog under forsigtig omrøring. Tilsæt spinat og server straks sammen med de stegte sandartfileter med rejer og kogte kartofler.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,3 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: