Skindstegt sandart med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

Sandarten er en meget lækker ferskvandsfisk med fast hvidt kød. I maj måned er den fredet, men da kan du bruge multefilet eller laks.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 550 g renset filet af sandart, multe eller laks med skind
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • 150 g kogte, pillede rejer
  • 4 spsk hakkede friske dildkviste

Pynt

  • frisk dildkvist

Tilbehør

  • 1 kg kogte små nye kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tør fisken. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg fileterne ved jævn varme på skindsiden i ca. 5 min. Vend fisken og steg på kødsiden i ca. 5 min. Læg sandartfileterne i et fad, drys med salt og hold fisken varm. Vend rejer og dild i stegesmørret, lige inden serveringen og drys det på fisken.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde. Kom asparges og radiser i vandet i ca. 2 min. Hæld vandet fra og tilsæt fløde, salt og peber. Bring fløde og grøntsager i kog under forsigtig omrøring. Tilsæt spinat og server straks sammen med de stegte sandartfileter med rejer og kogte kartofler.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,3 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag