7759 kJ / 1854 kcal
169 kJ / 40 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 38,2 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 40,9 % | 4,1 g |
Fedt: | 20,9 % | 1 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
550 g
Renset filet af sandart, multe eller laks med skind
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Kogte, pillede rejer
|
|
4 spsk
Hakket frisk dild
|
2 liter
Vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
350 g
Hele rensede grønne asparges
|
|
150 g
Hele rensede radiser, evt. med top
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
Dildkviste
|
---|
1 kg
Kogte små nye kartofler
|
---|