Rødbedepizza med grønkålschips
55 min
•
En super lækker pizza med rødbedebund, smeltet danablu og ekstra lagret cheddar, sprøde grønkålschips, pære og mandler. Den smukke rødbedepizza, vi kan jo kalde den "King of the beet", vil forhåbentlig glæde både venner og familie.
Ingredienser
Rødbedebund
80 g
Solsikkekerner (ca. 1¼ dl)
|
|
---|---|
250 g
Fintrevne rødbeder
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
4 spsk
Rapsolie
|
|
100 g
Groftrevet lagret cheddarost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Grønkålschips
50 g
Skyllede grønkålsblade uden stilke og ribber
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
Topping
75 g
Blåskimmelost
|
|
---|---|
100 g
Groftrevet lagret cheddarost
|
|
1
Pære i tynde skiver (ca. 100 g)
|
|
50 g
Grofthakkede mandler
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
Sådan gør du
Rødbedebund
Grønkålschips
Topping
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
12910 kJ / 3086 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1315 kJ / 314 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 13,4 % | 10,3 g |
Kulhydrat: | 15,2 % | 11,7 g |
Fedt: | 71,4 % | 25,4 g |