Du kan med fordel bage pizzaerne på en bagesten. Stil bagestenen i ovnen ca. 1 time før pizzaerne skal bages, så stenen bliver godt varm. Bresaola bliver sprød i ovnen, men kan også lægges på pizzaerne efter de er bagt.
Lav dejen til pizzabundene dagen før og lad den koldhæve i køleskabet natten over.
9854 kJ / 2355 kcal
607 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 20,8 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 56,3 % | 20,1 g |
Fedt: | 22,9 % | 3,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
10 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Koldt vand
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
125 g
Fuldkornsdurummel
|
|
250 g
Tipo 00 hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1½ spsk
Vand
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|
|
½ tsk
Groft salt
|
100 g
Bresaola - lufttørret okseinderlår
|
|
---|---|
1
Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
|
2
Rødbeder i meget tynde skiver (ca. 150 g)
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
50 g
Skyllet rucolasalat
|
|
---|---|
100 g
Bløde soltørrede tomater i strimler
|
|
2 tsk
Tørret oregano
|