Pizza med bresaola og rødbeder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

Pizza med bresaola og farverige rødbeder - toppet med rucola og soltørrede tomater. En fryd for øjet såvel som ganen!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pizzadej

  • 10 g gær
  • 3 dl koldt vand
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 125 g fuldkornsdurummel
  • 250 g italiensk hvedemel, fx Tipo 00 (ca. 4¼ dl)

Tomatsauce

  • 1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
  • 1 finthakket rødløg (ca. 75 g)
  • 1½ spsk vand
  • 2 tsk tørret oregano
  • ½ tsk groft salt
  • 50 g skyllet rucolasalat
  • 100 g bløde soltørrede tomater i strimler
  • 2 tsk tørret oregano

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizzadej

Rør gær og vand sammen i en skål. Tilsæt olie, salt og de 2 slags mel (hold lidt hvedemel tilbage). Ælt dejen i ca. 5 min til den er blank og elastisk - fx i en røremaskine. Dejen skal være fugtig. Læg dejen i en oliesmurt skål og dæk skålen med et låg eller husholdningsfilm. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 1½ time.

Tomatsauce

Rør tomatpuréen sammen med løg, vand, oregano og salt.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen ud til 2 runde pizzabunde (a ca. 35 cm i diameter) og læg dem på bagepapir. Smør tomatsaucen på bundene og fordel bresaola, rødløg, rødbede og ost herpå. Bag en pizza ad gangen midt i ovnen til bunden er sprød og gylden.

Fordel rucolasalat, soltørrede tomater og oregano på pizzaen og server straks. Bag imens den anden pizza.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 250° - traditionel ovn.

Tips

Du kan med fordel bage pizzaerne på en bagesten. Stil bagestenen i ovnen ca. 1 time før pizzaerne skal bages, så stenen bliver godt varm. Bresaola bliver sprød i ovnen, men kan også lægges på pizzaerne efter de er bagt.

Forbered i god tid

Lav dejen til pizzabundene dagen før og lad den koldhæve i køleskabet natten over.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag