Pizza med bresaola og rødbeder

60+ min Hovedret

Pizza med bresaola og farverige rødbeder - toppet med rucola og soltørrede tomater. En fryd for øjet såvel som ganen!

Pizza med bresaola og rødbeder
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11132 kJ / 2661 kcal

Energifordeling:
Fiber: 17,7 g
Protein: 24,8 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 18,2 %
Tips

Du kan med fordel bage pizzaerne på en bagesten. Stil bagestenen i ovnen ca. 1 time før pizzaerne skal bages, så stenen bliver godt varm. Bresaola bliver sprød i ovnen, men kan også lægges på pizzaerne efter de er bagt.

Forbered i god tid

Lav dejen til pizzabundene dagen før og lad den koldhæve i køleskabet natten over.

Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser