Pizza salsiccia

Pizza salsiccia

30 min
Mega lækker klassisk italiensk pizza. Det klassiske ved pizza salsiccia, er selve salsiccia pølsen der giver pizzaen sin karakteristiske smag. Smagen af salsiccia sammen med fennikelfrø, sprød pizzabund og mozzarellaost gør denne klassiske italienske pizza helt unik. En opskrift på en lidt anderledes pizza, der smager himmelsk.

Sådan gør du

  • Form en pizzabund med hænderne (ca. 25 cm i diameter).
  • Pres væden af den optøede spinat.
  • Fordel tomatsauce, fennikelfrø, spinat, løg og ost på pizzaen.
  • Fordel tilsidst salsiccia på pizzaen - det gøres nemmest ved at klemme små stykker af pølsen ud direkte fyldet.
  • Flyt pizzaen over på den varme pizzasten med en spade og bag den midt i ovnen.
  • Drys den færdigbagte pizza med flagesalt og friskkværnet peber. Server straks.
Bagetid
  • Ca. 8 min ved 250° - på pizzasten i traditionel ovn.
Mere inspiration

Opskriften på hjemmelavet pizzadej er lige her....

Pizzadej
60+ min
Pizzadej
(469)
Velbekomme!
Tilberedningstip

Hvis du ikke har mod på at flytte pizzaen med en pizzaspade, kan du lave pizzaen på et stykke bagepapir. På den måde kan du, med hjælp fra en bageplade, flytte pizzaen over på den varme pizzasten.

Vidste du...

At salsiccia kan fås i forskellige variationer? Det er mest almindeligt, at der er fennikel i salsiccia, men den findes også uden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6536 kJ / 1562 kcal

Næringsindhold pr. 100g

915 kJ / 219 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 18,9 % 10,2 g
Kulhydrat: 51,9 % 28 g
Fedt: 29,2 % 7,2 g

Ingredienser

Pizzadej
1
Optøet, frossen hel spinat
100 g
God tomatsauce
1 dl
Grofhakkede fennikelfrø
½ tsk
Zittauerløg i tynde skiver
½
Arla Karolines Køkken® Mozzarella Tern
75 g
Salsiccia
100 g
Flagesalt
Friskkværnet peber