Ca. 8 min ved 250° - på pizzasten i traditionel ovn.
Hvis du ikke har mod på at flytte pizzaen med en pizzaspade, kan du lave pizzaen på et stykke bagepapir. På den måde kan du, med hjælp fra en bageplade, flytte pizzaen over på den varme pizzasten.
At salsiccia kan fås i forskellige variationer? Det er mest almindeligt, at der er fennikel i salsiccia, men den findes også uden.
4485 kJ / 1072 kcal
728 kJ / 174 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 22 % | 9,4 g |
Kulhydrat: | 41 % | 17,6 g |
Fedt: | 37 % | 7,3 g |
1
Pizzadej
|
|
---|---|
100 g
Optøet, frossen hel spinat
|
|
1 dl
God tomatsauce
|
|
½ tsk
Grofhakkede fennikelfrø
|
|
½
Løg i tynde skiver
|
|
75 g
Mozzarellaost i tern
|
|
100 g
Salsiccia
|
|
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|