Pizza salsiccia
30 min
•
&format=webp)
Mega lækker klassisk italiensk pizza. Det klassiske ved pizza salsiccia, er selve salsiccia pølsen der giver pizzaen sin karakteristiske smag. Smagen af salsiccia sammen med fennikelfrø, sprød pizzabund og mozzarellaost gør denne klassiske italienske pizza helt unik. En opskrift på en lidt anderledes pizza, der smager himmelsk.
Ingredienser
1
Pizzadej
|
|
---|---|
100 g
Optøet, frossen hel spinat
|
|
1 dl
God tomatsauce
|
|
½ tsk
Grofhakkede fennikelfrø
|
|
½
Løg i tynde skiver
|
|
75 g
Mozzarellaost i tern
|
|
100 g
Salsiccia
|
|
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Hvis du ikke har mod på at flytte pizzaen med en pizzaspade, kan du lave pizzaen på et stykke bagepapir. På den måde kan du, med hjælp fra en bageplade, flytte pizzaen over på den varme pizzasten.
At salsiccia kan fås i forskellige variationer? Det er mest almindeligt, at der er fennikel i salsiccia, men den findes også uden.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3555 kJ / 850 kcal
Næringsindhold pr. 100g
577 kJ / 138 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 19,2 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 50,5 % | 17,2 g |
Fedt: | 30,3 % | 4,7 g |
