Små pizzaer med sprøde rodfrugter
45 min
•
Hurtig og børnevenlig pizza....eller rettere pizzaer, for der er 2 små pizzaer til hver, toppet med sprøde rodfrugter. Til bundene har vi brugt tortilla pandekager....det er både nemt, hurtigt og lækkert!
Ingredienser
Sprøde rodfrugter
2
Pastinakker i meget tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
3
Gulerødder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
2
Rødbeder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Fint salt
|
8
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
4 dl
Tomatsauce
|
|
250 g
Ananas i tern - frisk eller fra dåse
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
50 g
Renset rucolasalat
|
Sådan gør du
Sprøde rodfrugter
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9482 kJ / 2266 kcal
Næringsindhold pr. 100g
477 kJ / 114 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 17,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 52,8 % | 14,8 g |
Fedt: | 29,8 % | 3,8 g |