Små pizzaer med sprøde rodfrugter

Små pizzaer med sprøde rodfrugter

45 min
Hurtig og børnevenlig pizza....eller rettere pizzaer, for der er 2 små pizzaer til hver, toppet med sprøde rodfrugter. Til bundene har vi brugt tortilla pandekager....det er både nemt, hurtigt og lækkert!

Sådan gør du

Bagetid for rodfrugter:

Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.

Bagetid for pizzaer:

Ca. 12 min. ved 225° - varmluft.

Sprøde rodfrugter
  • Vend rodfrugterne med olie og bred dem ud på 3 plader med bagepapir. Bag rodfrugterne øverst, midt og nederst i ovnen, til de er gyldne og nogenlunde sprøde - byt evt. rundt på pladerne under bagningen. Drys rodfrugterne med salt.
  • Læg imens de 8 tortilla pandekager på 2 stykker bagepapir og smør tomatsaucen på pandekagerne. Fordel ananastern og ost. Træk bagepapiret med pizzaerne over på 2 varme bageplader og bag pizzaerne øverst og nederst i ovnen. Drys med rucola og de sprøde rodfrugter og server med det samme.
Energiindhold for hele retten:

9482 kJ / 2266 kcal

Næringsindhold pr. 100g

477 kJ / 114 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 17,4 % 4,9 g
Kulhydrat: 52,8 % 14,8 g
Fedt: 29,8 % 3,8 g

Ingredienser

Sprøde rodfrugter
2 Pastinakker i meget tynde skiver (ca. 250 g)
3 Gulerødder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
2 Rødbeder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
1 spsk Rapsolie
½ tsk Fint salt
8 Mellem fuldkornstortillaer
4 dl Tomatsauce
250 g Ananas i tern - frisk eller fra dåse
200 g Revet mozzarellaost
50 g Renset rucolasalat
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk