Små pizzaer med sprøde rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Hurtig og børnevenlig pizza....eller rettere pizzaer, for der er 2 små pizzaer til hver, toppet med sprøde rodfrugter. Til bundene har vi brugt tortilla pandekager....det er både nemt, hurtigt og lækkert!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Sprøde rodfrugter

  • 2 pastinakker i meget tynde skiver (ca. 250 g)
  • 3 gulerødder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
  • 2 rødbeder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
  • 1 spsk rapsolie
  • ½ tsk fint salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprøde rodfrugter

Vend rodfrugterne med olie og bred dem ud på 3 plader med bagepapir. Bag rodfrugterne øverst, midt og nederst i ovnen, til de er gyldne og nogenlunde sprøde - byt evt. rundt på pladerne under bagningen. Drys rodfrugterne med salt.

Læg imens de 8 tortilla pandekager på 2 stykker bagepapir og smør tomatsaucen på pandekagerne. Fordel ananastern og ost. Træk bagepapiret med pizzaerne over på 2 varme bageplader og bag pizzaerne øverst og nederst i ovnen. Drys med rucola og de sprøde rodfrugter og server med det samme.

Bagetid for rodfrugter

Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.

Bagetid for pizzaer

Ca. 12 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag