Små pizzaer med sprøde rodfrugter - Opskrifter - Arla

Små pizzaer med sprøde rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

Hurtig og børnevenlig pizza....eller rettere pizzaer, for der er 2 små pizzaer til hver, toppet med sprøde rodfrugter. Til bundene har vi brugt tortilla pandekager....det er både nemt, hurtigt og lækkert!

Ingredienser

Antal portioner

Sprøde rodfrugter

  • 2 pastinakker i meget tynde skiver (ca. 250 g)
  • 3 gulerødder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
  • 2 rødbeder i meget tynde skiver (ca. 250 g)
  • 1 spsk rapsolie
  • ½ tsk fint salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprøde rodfrugter

Vend rodfrugterne med olie og bred dem ud på 3 plader med bagepapir. Bag rodfrugterne øverst, midt og nederst i ovnen, til de er gyldne og nogenlunde sprøde - byt evt. rundt på pladerne under bagningen. Drys rodfrugterne med salt.

Læg imens de 8 tortilla pandekager på 2 stykker bagepapir og smør tomatsaucen på pandekagerne. Fordel ananastern og ost. Træk bagepapiret med pizzaerne over på 2 varme bageplader og bag pizzaerne øverst og nederst i ovnen. Drys med rucola og de sprøde rodfrugter og server med det samme.

Bagetid for rodfrugter

Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.

Bagetid for pizzaer

Ca. 12 min. ved 225° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 46,1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: