Kartoffelpizza med gedeost
45 min
•
Skøn kartoffelpizza i al sin enkelthed. Det italienske køkken når det er bedst: Få gode ingredienser og maximal smag. Grovpizza med gedeost, "The big G" er uimodståelig, hvis du er til gedeost - ellers kan du jo nemt vælge en anden ost.
Ingredienser
1
Pizzadej, evt. fuldkorn (ca. 300 g)
|
---|
500 g
Kartofler i meget tynde skiver
|
|
---|---|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Blød gedeost i rulle
|
Pynt
Små bløde rosmarinkviste
|
|
---|---|
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|
Sådan gør du
Du kan dryppe akaciehonning på pizzaen, så bliver den lidt dessertagtig.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7893 kJ / 1886 kcal
Næringsindhold pr. 100g
762 kJ / 182 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 13,7 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 48 % | 21,5 g |
Fedt: | 38,3 % | 7,9 g |