Skøn kartoffelpizza i al sin enkelthed. Det italienske køkken når det er bedst: Få gode ingredienser og maximal smag. Grovpizza med gedeost, "The big G" er uimodståelig, hvis du er til gedeost - ellers kan du jo nemt vælge en anden ost.
Sådan gør du
Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen.
Rul dejen ud til en firkantet pizzabund (ca. 28 x 40 cm) og læg den på et stykke bagepapir.
Tør kartoflerne godt.
Bland olie, rosmarin og salt i en skål og vend kartoflerne i olien.
Fordel kartoffelskiverne på pizzabunden.
Træk bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen midt i ovnen. Tag den ud efter ca. 15 min.
Skær gedeosten i ½ cm skiver, fordel dem på pizzaen og bag den færdig.
Pynt med friske rosmarinkviste, drys med salt og peber og server straks.
Bagetid
Ca. 20 min. ved 250° - traditionel ovn.
Velbekomme!
Tip
Du kan dryppe akaciehonning på pizzaen, så bliver den lidt dessertagtig.