Pizza med pesto, svampe og ristede nødder
1 time
•

Pizza med stegte svampe, basilikumpesto og på toppen frisk hytteost. Om du er vegetar eller til kød, så vil du forhåbentlig blive glad af at spise denne lækre pizza.
Ingredienser
Pizzabund
15 g
Gær
|
|
---|---|
2 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Fuldkornsdurummel (ca. 2½ dl)
|
|
200 g
Pizzamel (ca. 3½ dl)
|
Svampeblanding
2 tsk
Olivenolie
|
|
---|---|
500 g
Blandede svampe i mundrette bidder, fx hvid champignon, markchampignon, kejserhat og bøgehat
|
|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 300 g)
|
|
3 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
4 spsk
Basilikumpesto
|
|
---|---|
50 g
Renset rucolasalat
|
|
200 g
Hytteost
|
|
3 spsk
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
Pizzabund
Svampeblanding
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9742 kJ / 2328 kcal
Næringsindhold pr. 100g
548 kJ / 131 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 16,7 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 53 % | 17,1 g |
Fedt: | 30,3 % | 4,5 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
