Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
9699 kJ / 2318 kcal
546 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 16,7 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 52,9 % | 17 g |
Fedt: | 30,4 % | 4,5 g |
Her er en opskrift på pesto, hvis du vil lave den selv.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
15 g
Gær
|
|
---|---|
2 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Fuldkornsdurummel (ca. 2½ dl)
|
|
200 g
Pizzamel (ca. 3½ dl)
|
2 tsk
Olivenolie
|
|
---|---|
500 g
Blandede svampe i mundrette bidder, fx hvid champignon, markchampignon, kejserhat og bøgehat
|
|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 300 g)
|
|
3 spsk
Hvid balsamicoeddike
|
4 spsk
Basilikumpesto
|
|
---|---|
50 g
Renset rucolasalat
|
|
200 g
Hytteost
|
|
3 spsk
Grofthakkede, ristede hasselnøddekerner
|