Pizza er fantastisk som aftensmad og kan varieres i det uendelige. Denne pizza med skinke og rucola er bagt med en mild mozzarella, herpå er der sprød rucola, lækker parmaskinke og flager af parmesanost. Dejen til pizzaen skal hæve lunt i en time - i mellemtiden kan du gøre fyldet klar, dække bord og måske slappe lidt af. Variér din pizza med skinke og rucola, som du har lyst, men en god tommelfingerregel er, at vælge få og gode råvarer, så din pizza forbliver let og sprød.
Er du tidligt ude med din planlægning kan du prøve denne opskrift!
Du kan toppe din pizza med kapers, oliven eller soltørrede tomater.
I stedet for tomatsauce, fx pizzasauce kan du bruge Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce.
11003 kJ / 2630 kcal
812 kJ / 194 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 25,4 % | 12,2 g |
Kulhydrat: | 41,2 % | 19,7 g |
Fedt: | 33,4 % | 7,3 g |