Er du tidligt ude med din planlægning kan du prøve denne opskrift!
Du kan toppe din pizza med kapers, oliven eller soltørrede tomater.
I stedet for tomatsauce, fx pizzasauce kan du bruge Arla Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce.
11943 kJ / 2854 kcal
849 kJ / 203 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,7 % | 12,3 g |
Kulhydrat: | 43 % | 21,4 g |
Fedt: | 32,3 % | 7,4 g |
Gær
|
20 g |
---|---|
Vand - lillefingervarmt
|
3 dl |
Pizzamel, fx. Tipo 00 (ca. 3 dl)
|
400 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Tomatsauce, fx pizzasauce
|
2 dl |
---|---|
Tørret oregano
|
1 tsk |
200 g |
Lufttørret skinke, fx parmaskinke
|
140 g |
---|---|
Skyllet rucolasalat (ca. g)
|
50 g |
Parmesanost
|
flager af 50 g |
Ristede pinjekerner
|
25 g |