Bønner fra dåse er ok. Men de tørrede bønner, du selv udbløder og koger er endnu bedre, da de har lidt mere struktur. Tilbered evt. en ordentlig portion bønner og frys dem ned i portioner a ca. 250 g tilberedte bønner - det svarer til en dåse bønner.
Det smager også dejligt med pasta, bulgur eller ris til bønnegryden.
7711 kJ / 1843 kcal
300 kJ / 72 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 16,9 % | 3 g |
Kulhydrat: | 58,7 % | 10,3 g |
Fedt: | 24,4 % | 2 g |
30 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Perleløg eller løg
|
|
4
Gulerødder i grove stykker (ca. 300 g)
|
|
3 spsk
Eddike, fx rødvinseddike
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 dl
Vand
|
|
5 stilke
Bredbladet persille
|
|
1 spsk
Honning eller sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dåser
Bønner, fx brune bønner eller kidneybønner (ca. 480 g)
|
1 dl
Strimlet bredbladet persille
|
|
---|---|
100 g
Salatost i tern
|
|
750 g
Kogte kartofler - let moste
|