Du kan erstatte palmekålen med grønkål. Du kan også bruge hvide bønner i stedet for butterbeans eller bruge en blanding. Der findes mange lækre typer tørrede bønner som du også kan bruge, du skal bare huske at udbløde og koge dem først. Udblødte og kogte bælgfrugter kan du portionere og opbevare i fryseren, så er de klar, når du skal bruge dem.
5369 kJ / 1283 kcal
323 kJ / 77 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 17 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 37,7 % | 7,2 g |
Fedt: | 45,3 % | 3,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
1
Lille løg
|
|
---|---|
1
Fed hvidløg
|
|
15 g
Smør
|
|
2 dåser
Butterbeans
|
|
3 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
30 g
Salatost
|
|
---|---|
2 dl
Krydderurter fx persille, basilikum og koriander (ca. 30 g)
|
|
½ dl
Creme fraiche eller 9 %
|
|
saft fra ½
Citron
|
|
½
Fed hvidløg
|
200 g
Palmekålsblade
|
|
---|---|
2 spsk
Smagsneutral olie - til stegning af palmekål
|
|
1
Granatæble (kernerne herfra)
|