Vegetariske rispapirruller

Vegetariske rispapirruller

35 min
Sprød, lækker og let aftensmad, der samler hele familien til et sjovt måltid.

Sådan gør du

  • Vend æble og avocado med citronsaft. Anret det sammen med de øvrige grøntsager og salatost på et stort fad.
  • Server grøntsagsfadet sammen med rispapir, saucer og en stor skål med lunt vand. Saml jeres egne friske forårsruller, inde ved bordet. Dyp rispapiret, en plade ad gangen i lunt vand i ca. 30 sek. eller til pladen er helt blød. Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbræt eller en tallerken. Læg avocado, æble, bede og de øvrige grøntsager lidt ude i kanten og rul den sammen helt tæt og luk enderne ind.
Tip
  • Kog evt vandet og hæld det op i fadet og lad det blive lunkent.
Energiindhold for hele retten:

6450 kJ / 1542 kcal

Næringsindhold pr. 100g

304 kJ / 73 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 12,6 % 2,2 g
Kulhydrat: 41,5 % 7,4 g
Fedt: 45,9 % 3,8 g

Ingredienser

2 Æbler i tynde stænger (ca. 200 g)
2 Avocadoer i tynde skiver (ca. 200 g)
1 spsk Friskpresset citronsaft
1 Gul bede i små tynde stænger (ca. 200 g)
4 Gulerødder i tynde stænger (ca. 200 g)
1 Agurk i lange stænger (ca. 200 g)
1 Lille glaskål i lange stænger (ca. 200 g)
3 dl Ærteskud
150 g Fintsnittet lilla spidskål
150 g Salatost i lange stænger
20 plader Rispapir (ca. 200 g)
6 spsk Sød chilisauce
1 dl Hoisinsauce
1 dl Sojasauce
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk