Du kan erstatte vand og fiskebouillon-pulver med 1 liter ægte fiskebouillon eller bouillon lavet af fiskefond eller fiskebouillon-terning. Du kan tilsætte nudler eller små hvide bønner, hvis du ønsker mere fyld i suppen.
1524 kJ / 364 kcal
92 kJ / 22 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 22,8 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 25,2 % | 1,4 g |
Fedt: | 52 % | 1,3 g |
2 spsk
Lys eller mørk miso
|
|
---|---|
1½ spsk
Fiskebouillon-pulver
|
|
1 liter
Kogende vand
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Markchampignoner i tynde skiver
|
|
150 g
Forårsløg i tynde ringe
|
|
1
Pak-choi i kvarte
|
Sorte sesamfrø
|
---|