Sushi kuglerne er perfekte til næste dags madpakke. Det kan blive så stor en succes at man om søndagen, kunne overveje at lave en hel portion (uden fisk og skaldyr) - så der er til den kommende ugens madpakker.
6092 kJ / 1456 kcal
707 kJ / 169 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 13,6 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 63,5 % | 26,4 g |
Fedt: | 22,9 % | 4,4 g |
Hvis sushi kuglerne skal indgå i en større menu, kan servere dem sammen med japanske dumplings - Gyoza.
225 g
Sushiris
|
|
---|---|
2½ dl
Vand
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ dl
Japansk riseddike
|
1 dl
Ristede sesamfrø
|
---|
25 g
Grofthakket tørret tang, fx wakame
|
---|
50 g
Drænede, grofthakkede rejer
|
---|
25 g
Agurk i små tern
|
---|
50 g
Sushi laksefilet i små tern
|
---|
½ dl
Sushi ingefær
|
|
---|---|
½ dl
Chili aioli
|
|
Wasabi
|
|
Sojasauce
|