Sushi kuglerne er perfekte til næste dags madpakke. Det kan blive så stor en succes at man om søndagen, kunne overveje at lave en hel portion (uden fisk og skalddyr) - så der er til den kommende ugens madpakker.
6092 kJ / 1456 kcal
707 kJ / 169 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 13,6 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 63,5 % | 26,4 g |
Fedt: | 22,9 % | 4,4 g |
Hvis sushi kuglerne skal indgå i en større menu, kan servere dem sammen med japanske dumplings - Gyoza.
Sushiris
|
225 g |
---|---|
Vand
|
2½ dl |
Sukker
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Japansk riseddike
|
½ dl |
Ristede sesamfrø
|
1 dl |
---|
Grofthakket, wakame tang
|
25 g |
---|
Drænede, grofthakkede rejer
|
50 g |
---|
Agurk i små tern
|
25 g |
---|
Sushi laksefilet i små tern
|
50 g |
---|
Sushi ingefær
|
½ dl |
---|---|
Chili aioli
|
½ dl |
Wasabi
|
|
Sojasauce
|