Agurkesushi
20 min
•
Agurkesushi er en sjov og lækker variant af den klassiske sushi. Hjemmelavet agurkesushi er en god begyndersushi - for børn og dem der måske ikke er så vilde med tang... For i sushi med agurk er tang erstattet af tynde agurkestrimler. Agurkesushi er både smukt og lækkert - og de tynde agurkestrimler laves nemt med en tyndskræller...
Ingredienser
Agurkesushi
1
Agurk
|
|
---|---|
75 g
Flødeost
|
|
150 g
Kogte, afkølede sushiris
|
|
150 g
Røget laks i tynde skiver
|
|
1
Avocado i tynde skiver
|
Chilimayo
3 spsk
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Mayonnaise
|
|
1 spsk
Stærk chilisauce, fx sriracha
|
Sorte sesamfrø
|
|
---|---|
Sojasauce
|
|
Sushi ingefær
|
Sådan gør du
Agurkesushi
Chilimayo
Hvis du ikke har en bambusmåtte, så brug et stykke bagepapir til at rulle og forme agurkesushirullen. Røget laks kan erstattes med strimler af laksefilet. Husk at laksen skal være af sushi kvalitet, dvs. frosset mindst 24 timer og optøet inden det kan bruges.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6038 kJ / 1443 kcal
Næringsindhold pr. 100g
690 kJ / 165 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 14,1 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 38,4 % | 15,6 g |
Fedt: | 47,5 % | 8,9 g |
Relateret video
Agurkesushi
