Agurkesushi er en sjov og lækker variant af den klassiske sushi. Hjemmelavet agurkesushi er en god begyndersushi - for børn og dem der måske ikke er så vilde med tang... For i sushi med agurk er tang erstattet af tynde agurkestrimler. Agurkesushi er både smukt og lækkert - og de tynde agurkestrimler laves nemt med en tyndskræller...
Her finder du en opskrift på de klassiske maki ruller.
Hvis du ikke har en bambusmåtte, så brug et stykke bagepapir til at rulle og forme agurkesushirullen. Røget laks kan erstattes med strimler af laksefilet. Husk at laksen skal være af sushi kvalitet, dvs. frosset mindst 24 timer og optøet inden det kan bruges.
5874 kJ / 1404 kcal
671 kJ / 160 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 15 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 39,7 % | 15,7 g |
Fedt: | 45,3 % | 8,2 g |