Agurkesushi

Agurkesushi

20 min Forret Frokost

Agurkesushi er en sjov og lækker variant af den klassiske sushi. Hjemmelavet agurkesushi er en god begyndersushi - for børn og dem der måske ikke er så vilde med tang... For i sushi med agurk er tang erstattet af tynde agurkestrimler. Agurkesushi er både smukt og lækkert - og de tynde agurkestrimler laves nemt med en tyndskræller...

Mere inspiration

Her finder du en opskrift på de klassiske maki ruller.

Velbekomme!
Tips

Hvis du ikke har en bambusmåtte, så brug et stykke bagepapir til at rulle og forme agurkesushirullen. Røget laks kan erstattes med strimler af laksefilet. Husk at laksen skal være af sushi kvalitet, dvs. frosset mindst 24 timer og optøet inden det kan bruges.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5874 kJ / 1404 kcal

Næringsindhold pr. 100g

671 kJ / 160 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 15 % 5,9 g
Kulhydrat: 39,7 % 15,7 g
Fedt: 45,3 % 8,2 g
Relateret video
Agurkesushi

Ingredienser