Sushi bør serveres senest 6 timer efter tilberedningen. Maki sushi kan suppleres med Nigiri sushi, således at der på hvert fad eller tallerken er et udvalg af de forskellige sushi. Pighvar kan erstattes af søtunge eller rødtunge.
9919 kJ / 2371 kcal
581 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 18,5 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 72,7 % | 24,8 g |
Fedt: | 8,8 % | 1,4 g |
450 g
Sushiris
|
|
---|---|
4½ dl
Vand
|
|
½ dl
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
¾ dl
Japansk riseddike
|
1
Bambusmåtte (lille aflang måtte af bambusstrå)
|
|
---|---|
2½ tsk
Wasabi stærk japansk peberrodspasta
|
|
9
Noritang plader
|
75 g
(ca. 1 x 1 x 18 cm ) strimler af laksefilet - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer og optøet
|
|
---|---|
75 g
Agurk (ca. ½ x ½ x 18 cm)
|
75 g
(ca. 1 x 1 x 18 cm ) strimler af tun - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer og optøet
|
|
---|---|
25 g
Meget tynde stænger gulerødder (ca. 18 cm )
|
75 g
(ca. ½ x ½ x 18 cm ) strimler af pighvarrer - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer og optøet
|
|
---|---|
6
Grønne asparges (ca. 50 g)
|
1 dl
Japansk sojasauce
|
|
---|---|
2 spsk
Wasabi
|
|
75 g
Sushi ingefær
|
|
1 dl
Lakserogn
|