Sushi bør serveres senest 6 timer efter tilberedningen. Maki sushi kan suppleres med Nigiri sushi, således at der på hvert fad eller tallerken er et udvalg af de forskellige sushi. Pighvar kan erstattes af søtunge eller rødtunge.
9931 kJ / 2374 kcal
582 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 18,5 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 72,7 % | 24,9 g |
Fedt: | 8,8 % | 1,4 g |
Sushiris
|
450 g |
---|---|
Vand
|
4½ dl |
Sukker
|
½ dl |
Groft salt
|
2 tsk |
Japansk riseddike
|
¾ dl |
Bambusmåtte (lille aflang måtte af bambusstrå)
|
1 |
---|---|
Wasabi stærk japansk peberrodspasta
|
2½ tsk |
Noritang plader
|
9 |
(ca. 1 x 1 x 18 cm ) strimler af laksefilet - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer og optøet
|
75 g |
---|---|
Agurk (ca. ½ x ½ x 18 cm)
|
75 g |
(ca. 1 x 1 x 18 cm ) strimler af tun - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer og optøet
|
75 g |
---|---|
Meget tynde stænger gulerødder (ca. 18 cm )
|
25 g |
(ca. ½ x ½ x 18 cm ) strimler af pighvarrer - sushi kvalitet, frosset mindst 24 timer og optøet
|
75 g |
---|---|
Grønne asparges (ca. 50 g)
|
6 |
Japansk sojasauce
|
1 dl |
---|---|
Wasabi
|
2 spsk |
Sushi ingefær
|
75 g |
Lakserogn
|
1 dl |