Sushi bowl med chilibagt laks

Sushi bowl med chilibagt laks

30 min Frokost
Denne sushi bowl med chilibagt laks og ris smager skønt af Japan og har alle de klassiske sushi-smage. Bowlen kan spises både lun og kold - og den er genial at lave, hvis du har en rest kogte ris og/eller et stykke bagt laks fra dagen før. Sushi bowlen med bagt laks kan varieres i det uendelige - her er den toppet med syltet ingefær, avocado og forårsløg. Ris og laks røres op med soya og chilidressing og den smagfulde ret spises med små stykker af tørret tang.
Mere inspiration

Har du lyst til mere klassisk sushi, så find opskriften på de klassiske maki-ruller her.

Maki sushi
60+ min
Maki sushi
(50)
Velbekomme!
Tip

Vil du have lidt sprødt på sushi bowlen, passer det også godt med bladselleri.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9415 kJ / 2250 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1007 kJ / 241 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 13,5 % 8 g
Kulhydrat: 52,6 % 31,2 g
Fedt: 33,9 % 9,2 g
Relateret video
Sushi bowl med chilibagt laks

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise