10-12 min . ved 250° - traditionel ovn.
Vil du have lidt sprødt på sushi bowlen, passer det også godt med bladselleri.
9586 kJ / 2291 kcal
1025 kJ / 245 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 13,3 % | 8 g |
Kulhydrat: | 49,8 % | 30 g |
Fedt: | 36,9 % | 10,2 g |
Har du lyst til mere klassisk sushi, så find opskriften på de klassiske maki-ruller her.
1 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Mayonnaise
|
|
2 spsk
Stærk chilisauce, fx sriracha
|
2
Laksekoteletter uden skind (ca. 200 g)
|
|
---|---|
2 spsk
Sød chilisauce
|
|
4 dl
Kogt ris
|
|
2 spsk
Sojasauce
|
1
Avocado i små tern
|
|
---|---|
2
Finthakkede forårsløg
|
|
2 spsk
Sushi ingefær
|
|
1 tsk
Sesamfrø
|
|
4
Plader noritang klippet i mindre stykker
|
|
Sojasauce
|