Sushiris

Sushiris

60+ min
Den perfekte sushi kræver perfekte sushiris. Sushiris skal tilberedes med den rette teknik, da konsistensen på sushiris er altafgørende for din sushi. Sushiris er små, hvide polerede ris, som klistrer på den helt rigtige måde til sushi. Det er er vigtigt at have styr på behandling og kogning af sushiris - og teknikken får du lige her. En udførlig og nem opskrift på kogning af sushiris.
Mere inspiration

Den anderledes og lækre variant af den klassiske sushi.

Agurkesushi
20 min
Agurkesushi
(3)
Velbekomme!
Forbered i god tid

Du kan med fordel koge risene dagen før.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1815 kJ / 1815 kcal

Næringsindhold pr. 100g

739 kJ / 177 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 6,6 % 2,9 g
Kulhydrat: 90,5 % 39,3 g
Fedt: 2,8 % 0,6 g
Alkohol: 0,1 %

Ingredienser