Palak paneer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Klassisk indisk ret med paneer i spinatsauce serveret med naanbrød og ris.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g skyllede spinatblade
  • 2 dl vand
  • 2 små fed hvidløg
  • 1 tsk finthakket syltede jalapenos eller grøn chilipeber

Tilbehør

  • 240 g lune naanbrød
  • 240 g basmatiris - koges med
  • 1 tsk stødt gurkemeje

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend spinat, vand, hvidløg og chili til puré.

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Steg osteternene gyldne ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Tag dem af varmen. Smelt resten af smørret i panden, tilsæt krydderierne og rør i ca. 30 sek. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær og steg i ca. 5 min. ved svag varme - eller til løgene er klare. Vend tomater, spinatpuré og salt i løgene. Rør fløden i, tilsæt paneer og varm retten godt igennem. Server med lune naanbrød og ris.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 58 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde: