Palak paneer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Klassisk indisk ret med paneer i spinatsauce serveret med naanbrød og ris.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g skyllede spinatblade
  • 2 dl vand
  • 2 små fed hvidløg
  • 1 tsk finthakket syltede jalapenos eller grøn chilipeber

Tilbehør

  • 240 g lune naanbrød
  • 240 g basmatiris - koges med
  • 1 tsk stødt gurkemeje

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend spinat, vand, hvidløg og chili til puré.

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Steg osteternene gyldne ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Tag dem af varmen. Smelt resten af smørret i panden, tilsæt krydderierne og rør i ca. 30 sek. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær og steg i ca. 5 min. ved svag varme - eller til løgene er klare. Vend tomater, spinatpuré og salt i løgene. Rør fløden i, tilsæt paneer og varm retten godt igennem. Server med lune naanbrød og ris.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 58 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: