Palak paneer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Klassisk indisk ret med paneer i spinatsauce serveret med naanbrød og ris.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g skyllede spinatblade
  • 2 dl vand
  • 2 små fed hvidløg
  • 1 tsk finthakket syltede jalapenos eller grøn chilipeber

Tilbehør

  • 240 g lune naanbrød
  • 240 g basmatiris - koges med
  • 1 tsk stødt gurkemeje

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend spinat, vand, hvidløg og chili til puré.

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Steg osteternene gyldne ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Tag dem af varmen. Smelt resten af smørret i panden, tilsæt krydderierne og rør i ca. 30 sek. Tilsæt løg, hvidløg og ingefær og steg i ca. 5 min. ved svag varme - eller til løgene er klare. Vend tomater, spinatpuré og salt i løgene. Rør fløden i, tilsæt paneer og varm retten godt igennem. Server med lune naanbrød og ris.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,3 g
  • Protein: 58 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag