Paneer spyd

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Lækre pandestegte spyd med krydret paneer og grøntsager. Spyddene er også velegnet til grill eller grillpande. Lav evt. paneer osten dagen før.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Buffetret, giver 6 spyd

Antal portioner

Paneer

  • 1 liter letmælk eller sødmælk
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • 2 tsk korianderfrø
  • 1 tsk hele spidskommen
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • ¼ tsk stødt chili
  • 2 spsk rapsolie
  • 175 g blandede grøntsager fx squash og peberfrugt
  • 6 grillspyd

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Paneer

Bring mælken i kog under omrøring i en tykbundet gryde. Skru ned til svag varme og tilsæt citronsaft og salt. Rør i mælken til den skiller. Læg en sigte med et rent, tyndt, fugtigt klæde, fx et viskestykke, over en skål. Hæld den skilte mælk i sigten og lad den dryppe og køle af i ca. 15 min. Saml klædet og vrid mere væde fra. Form ostekornene til en lille, flad firkant, stadig i klædet og læg den på en tallerken. Stil fx en gryde med koldt vand på ostepakken og lad paneeren køle af i køleskabet under pres - det tager ca. 1 time.

Skær paneer osten i ca. 18 tern. Rist krydderierne i en tør pande ved jævn til kraftig varme i ca. 1 min. Tag krydderierne af varmen, knus dem, fx i en morter, og tilsæt olien. Vend ostetern og olie sammen i en skål og lad dem marinere i ca. 10 min.

Sæt skiftevis ostetern og grøntsager på de 6 spyd. Hæld resten af marinaden i en pande og lad det blive godt varmt. Steg spydene ved jævn varme ca. 2 min. på hver side (ca. 8 min. ialt).

Serveringsforslag

Paneer spydene smager godt sammen med blandet grøn salat og naanbrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,6 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag