

Paneer spyd
30 min
Lækre pandestegte spyd med krydret paneer og grøntsager. Spyddene er også velegnet til grill eller grillpande.
Ingredienser
Buffetret, giver 6 spyd
Antal portioner
-
225 g Karolines Køkken® Paneer ost 8%
- 2 tsk korianderfrø
- 1 tsk hele spidskommen
- 1 tsk stødt gurkemeje
- ¼ tsk stødt chili
- 2 spsk rapsolie
- 175 g blandede grøntsager fx squash og peberfrugt
- 6 grillspyd
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær osten i ca. 18 tern. Rist krydderierne i en tør pande ved jævn til kraftig varme i ca. 1 min. Tag krydderierne af varmen, knus dem, fx i en morter, og tilsæt olien. Vend ostetern og olie sammen i en skål og lad dem marinere i ca. 10 min.
Sæt skiftevis ostetern og grøntsager på de 6 spyd. Hæld resten af marinaden i en pande og lad det blive godt varmt. Steg spydene ved jævn varme ca. 2 min. på hver side (ca. 8 min. ialt).
Serveringsforslag
Paneer spydene smager godt sammen med blandet grøn salat og naanbrød.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 2870 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 3,6 g
- Protein: 31 %
- Kulhydrat: 9 %
- Fedt: 60 %
Serveringsforslag
Paneer spydene smager godt sammen med blandet grøn salat og naanbrød.