Vegetarfrikadellerne kan fryses.
8764 kJ / 2095 kcal
289 kJ / 69 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 15,4 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 53,7 % | 9,1 g |
Fedt: | 30,9 % | 2,4 g |
Her endnu en lækker vegetardelle med god smag af ost.
Mælk eller sødmælk
|
1 liter |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
½ spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
---|---|
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Tomat pesto
|
1 spsk |
Æg
|
1 |
Finvalsede havregryn
|
2 spsk |
Hvedemel
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Smør
|
15 g |
---|
Madlavningsfløde
|
2½ dl |
---|---|
Tomat pesto
|
3 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Kartofler - koges
|
1 kg |
---|---|
Blandet salat, fx babysalatblade, grønne bønner, agurk og rødløg
|
520 g |