Vegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauce - Opskrifter - Arla

Vegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Paneer er god at lave fars af og smager rigtig godt som frikadeller. Smagen i frikadellerne kan varieres, prøv fx med andre pestoer, krydderier eller friske krydderurter.

Ingredienser

Antal portioner

Vegetarfrikadeller

  • 225 g Karolines Køkken® Paneer ost 8% Paneer
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk tomatpesto
  • 1 æg
  • 2 spsk finvalsede havregryn
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 tsk groft salt
  • 15 g smør

Rød pestosauce

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - koges
  • 520 g blandet salat, fx babysalatblade, grønne bønner, agurk og rødløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Vegetarfrikadeller

Riv paneer på den grove side af et rivejern. Tilsæt løg og hvidløg og rør det sammen med en gaffel. Tilsæt resten af ingredienserne og mos til en ensartet fars.

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg frikadellerne ved jævn varme 7-8 min. på hver side. Tag frikadellerne af panden og hold dem varme.

Rød pestosauce

Hæld fløden i panden sammen med tomatpesto og salt. Varm saucen igennem under omrøring. Server den sammen med frikadeller, kogte kartofler og salat.

Frysetip

Frikadellerne kan fryses.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: