Vegetarfrikadeller med paneer og rød pestosauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

30 min

Paneer er god at lave fars af og smager rigtig godt som frikadeller. Smagen i frikadellerne kan varieres, prøv fx med andre pestoer, krydderier eller friske krydderurter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Vegetarfrikadeller

  • 225 g Karolines Køkken® Paneer ost 8% Paneer 20+
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk tomatpesto
  • 1 æg
  • 2 spsk finvalsede havregryn
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 tsk groft salt
  • 15 g smør

Rød pestosauce

  • 2½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 3 spsk tomatpesto
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - koges
  • 520 g blandet salat, fx babysalatblade, grønne bønner, agurk og rødløg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vegetarfrikadeller

Riv paneer på den grove side af et rivejern. Tilsæt løg og hvidløg og rør det sammen med en gaffel. Tilsæt resten af ingredienserne og mos til en ensartet fars.

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg frikadellerne ved jævn varme 7-8 min. på hver side. Tag frikadellerne af panden og hold dem varme.

Rød pestosauce

Hæld fløden i panden sammen med tomatpesto og salt. Varm saucen igennem under omrøring. Server den sammen med frikadeller, kogte kartofler og salat.

Frysetip

Frikadellerne kan fryses.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag