Vegetarfrikadellerne kan fryses.
8627 kJ / 2062 kcal
285 kJ / 68 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 15,4 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 53,9 % | 9 g |
Fedt: | 30,7 % | 2,4 g |
1 liter
Mælk eller sødmælk
|
|
---|---|
½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
---|---|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Tomatpesto
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1 tsk
Groft salt
|
15 g
Smør
|
---|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
3 spsk
Tomatpesto
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 kg
Kartofler - koges
|
|
---|---|
520 g
Blandet salat, fx babysalatblade, grønne bønner, agurk og rødløg
|